ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μεγάλη ανατροπή για την Λάρισα, ΑΕΛ-ΑΕΚ 2-1



Ματς για «γερά» νεύρα στην Λάρισα.

ΑΕΛ-ΑΕΚ 2-1

Η ΑΕΛ έσπασε το αήττητο σερί της ΑΕΚ μετά από 26 παιχνίδια.



Η ΑΕΛ υποδέχτηκε  την ΑΕΚ, στο AEL FC ARENA, στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.


Πολλές σκληρές  μονομαχίες στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλές λανθασμένες πάσες. Ελάχιστες οι προσπάθειες για γκολ εκατέρωθεν, με τον Λαμπρόπουλο της ΑΕΚ να χάνει την μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβησαν όλα, στο 51' άνοιξε σκορ
 η ΑΕΚ με τον Μασούντ, πέντε λεπτά αργότερα απάντησε η ΑΕΛ με τον Ναζλίδη. Η ΑΕΛ δεν είχε πει την τελευταία της «λέξη», με τον Κριζμάν να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό να βάζει μπροστά την Λάρισα με 2-1.


ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Μόλις στο δεύτερο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, ο Βράνιες έκανε την κεφαλιά-πάσα στον Λαμπρόπολουλο, με τον τελευταίο να κατεβάζει ωραία την μπάλα και από το ύψος του πέναλτι να σουτάρει, αλλά τον Μπόζοβιτς να μπλοκάρει. Η πρώτη ευκαιρία της Λάρισας στο 13', με τον Φατιόν να σουτάρει, έξω από την μεγάλη περιοχή και τον Μπάρκα να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Στην πρώτη της  τελική στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το σκορ η Ένωση, στο 51' πιο συγκεκριμένα o Μοράνν χτύπησε τον Γουάλας, ο διαιτητής δεν καταλόγισε φάουλ. Οι παίκτες της ΑΕΛ σταμάτησαν, περιμένοντας ότι θα δοθεί φάουλ, ο Μασούντ έφτασε απέναντι στον Μπόζοβιτς έπειτα από τη μπαλιά του Μοράν, πλάσαρε μέσα από την περιοχή και σκόραρε γράφοντας το 0-1. Στο 56' μονομαχία Λαμπρόπουλου - Ναζλίδη μέσα στην περιοχή του Μπάρκα, ο Ζαχαριάδης δίνει πέναλτι στην ΑΕΛ, με τον Ναζλίδη να ευστοχεί στην εκτέλεση πέναλτι. Στο 62'  τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Ναζλίδη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, από κοντά, μετά από σέντρα του Ζίζιτς από τα δεξιά. Στο 75' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, ο Λάζαρος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, πλάσαρε, έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μπόζοβιτς, στην εξέλιξη της φάσης και με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο ο Μασούντ σουτάρει πάνω στον Μασούρα, με τον τελευταίο να διώχνει πάνω στην γραμμή.Στο 86' νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Χριστοδουλόπουλο να πασάρει στον Μασούντ και αυτός να κάνει κακό πλασέ στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του Μπόζοβιτς.Στο 90+2' ο Κριζμάν σκόραρε και έβαλε μπροστά την Λάρισα με 2-1, πολύ ωραία
 μπαλιά του Λεοζίνιο, ο Κροάτης πλασάρει τον Μπάρκα με το αριστερό μέσα από την μικρή περιοχή και έγραψε το 2-1.







ΑΕΛ (Ρ. Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς(90' Γιοβάνοβιτς), Αγκάνοβιτς(81' Λεοζίνιο) , Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης(86' Χούμπτσεβ)

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ(79' Γκάλο), Αϊντάρεβιτς, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης(69' Γαλανόπουλος) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code