ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πλατανιάς-Λαμία 1-2: Τον καταδίκασε

Πλατανιάς και Λαμία αναμετρήθηκαν στα Περιβόλια στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League.
 Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη οι μεν Κρητικοί για να ελπίζουν για την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία οι δε Λαμιώτες για να μην έχουν "μπλεξίματα" στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Πολύ δυνατά έχει ξεκινήσει ο Πλατανιάς στο παιχνίδι αλλά δεν μπορεί να βρει λύση απέναντι στην άμυνα της Λαμίας. Στον αντίποδα η Λαμία προσπαθεί αλλά δεν μπορεί απέναντι στον πολύ καλό σήμερα Πλατανιά. Αναγκαστική αλλαγή για την Λαμία στο 22ο λεπτό έξω ο Μπεν Τζεμιά μέσα ο Ακόστα Ριβέρα. Καλύτερος ο Πλατανιάς βρίσκει απέναντι του το πολύ καλό Παπαδόπουλο. Τέλος πρώτου ημιχρόνου χωρίς σκορ με μέτριο θέαμα και από τις δύο ομάδες. 3 τελικές για την ομάδα του Πλατανιά, 1 τελική για την ομάδα της Λαμίας στο πρώτο 45λεπτο. Η κατοχή είναι ελαφρά υπέρ της Λαμίας με 53% έναντι 47% για τον Πλατανιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος η ομάδα του Πλατανιά είχε 8 κόρνερ έναντι 1 της Λαμίας.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες. Πρώτη αλλαγή για την ομάδα του Πλατανιά στο 51ο λεπτό. Θα βγει ο Ουντότζι και θα μπεί ο Στόϊτσεφ. 
Η Λαμία πιο ενεργητική στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με δύο τελικές έναντι μιας του Πλατανιά. Η Λαμία έχει βρει χώρους και έχει ανέβει πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Γκολ για την ομάδα της Λαμίας  με αυτογκόλ από τον Στάμου στο 62ο λεπτό. Γύρισμα του Βασιλαντωνόπουλου από τα δεξιά ο Στάμου άπλωσε το πόδι και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κλιαΐτς. Λέγαμε ότι η Λαμία ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και πίεζε τον Πλατανιά με αποτέλεσμα να δεχθεί το γκολ. Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα της Λαμίας στο 68ο λεπτό βγαίνει ο Μπούτνικ και μπαίνει μέσα ο Τσούκαλος. Ανεβαίνει ο Πλατανιάς αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Γκολ για την Λαμία και 0-2 στο 78ο λεπτό με τον Μπλάζιτς. Ο Βασιλαντωνόπουλος έδωσε στον Μπλάζιτς αυτός μπήκε στην περιοχή είχε χρόνο να ζυγίζει το σουτ και έκανε το 0-2 για την Λαμία. Αλλαγή και τον Πλατανιά στο 80ο λεπτό βγαίνει ο Ουές και μπαίνει μέσα ο Γκρζέλτσακ.  Τελευταία αλλαγή για την ομάδα της Λαμίας στο 82ο λεπτό βγαίνει ο Βάντερσον και μπαίνει ο Καραγιάννης. Πέναλντι για τον Πλατανιά στο 83ο λεπτό ο Παπαδόπουλος ανέτρεψε τον Γκρζέλτσακ και ο διαιτητής δείχνει την έσχατη των ποινών. Ο Ενσικουλού πάνω από την μπάλα και 1-2 για τον Πλατανιά που θέλει να επιστρέψει στο παιχνίδι. Εκτέλεση στο κέντρο της εστίας από τον Ενσικουλού με τον Παπαδόπουλο να πέφτει αριστερά. Κόκκινη κάρτα για την ομάδα της Λαμίας στο 90ο λεπτό. Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πίτι για το μαρκάρισμα του στον Γκρζέλτσακ. 
 Λήξη του αγώνα διπλό χρυσάφι για την Λαμία καταδικαστική η ήττα για τον Πλατανιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κλιαΐτς, Πλιάτσικας, Ουντότζι (Στόϊτσεφ), Κασάλιτσα, Καρυπίδης (c), Στάμου, Μάλσα, Δημούτσος, Ουές (Γκρζέλτσακ), Νιλί, Ενσικουλού.

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης (c), Ασίγκμπα, Μπεν Τζεμιά (Ακόστα Ριβέρα), Αναστασόπουλος, Μπούτνικ (Τσούκαλος), Πίτι, Βάντερσον (Καραγιάννης).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code