ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ήθελαν τη νίκη, πήραν τον βαθμό! Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-1


Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να σώζει την ισοπαλία προς το τέλος και τον Αστέρα Τρίπολης να φεύγει πικραμένος παρά τον βαθμό.

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τον Αστέρα μαζί με τον Πανιώνιο στην πέμπτη θέση με 33 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός πλέον βρίσκεται στην έβδομη θέση με 32 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε στο Απόστολος Νικολαΐδης τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Στο πρώτο μέρος οι Αρκάδες ήταν αρκετά τολμηροί και άφησαν σε δεύτερο ρόλο τους «πράσινους» που δεν απείλησαν σημαντικά.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός παρέμεινε πολύ καλός. Οι "κιτρινομπλέ" κατάφεραν να σκοράρουν αλλά ο Παναθηναϊκός είπε την τελευταία λέξη, πετυχαίνοντας την ισοφάριση λίγο πριν την λήξη.

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά ανοιχτό με ωραίες φάσεις και για τις δύο ομάδες. Η καλύτερη στιγμή του Παναθηναϊκού ήρθε στο 23', από την άστοχη κεφαλιά του Δώνη μετά το γέμισμα του Λουντ. Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης απάντησε στο 26', όταν ο Πασαλίδης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Διούδη. Δέκα λεπτά μετά οι Αρκάδες έφτασαν μία ανάσα από το γκολ. Ο Τόνσο έκανε το πλασέ από την καρδιά της περιοχής αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο δεύτερο 45λεπτο με σπουδαία φάση στο 55'. Ο Τόνσο είχε «οπλίσει» για να πετύχει το γκολ, όμως ο Αυλωνίτης τον πρόλαβε με την παρέμβαση του.
Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση με το πλασέ του Δώνη να εξουδετερώνεται εντυπωσιακά από τον Αθανασιάδη στο 64'. Οι "κιτρινομπλέ" μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 69'. Ο Γιαννούλης έβγαλε την σέντρα και ο Μανιάς που βρισκόταν στην σωστή θέση έκανε το 0-1. Η φοβερή διπλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό χάθηκε στο 77'. Το ψαλιδάκι του Μουνιέ τράνταξε το δοκάρι του Αστέρα αφού πρώτα ο γκολκίπερ έδιωξε την πάσα του Δώνη. Η ισοφάριση των γηπεδούχων ήρθε στο 87'. Ο Λουντ με πολύ όμορφο σουτ στο παραθυράκι πέτυχε το γκολ και έκανε το 1-1.


Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης):
 Διούδης, Γιοχάνσον, Ινσούα, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί (Μόλινς 72'), Κουρμπέλης, Τζανδάρης (Μπουζούκης 81'), Λούντ, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης (Κολοβέτσιος 62'), Δώνης

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης):  Αθανασιάδης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Τόνσο, Μουνάφο, Μανιάς (Δουβίκας 85'), Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (Καλτσάς 56'), Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (Ντουντού 66')

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code