ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Είχαν την διάθεση , όχι όμως και την ... χαριστική βολή, Κέρκυρα-ΠΑΣ 1-1

Ένα παιχνίδι όπου είχε την διάθεση για το κάτι ... παραπάνω, το οποίο δεν ήρθε ποτέ, έληξε με τελικό σκορ 1-1.
Ξεχωριστό το γκολ του Σκόνδρα με έναν απίστευτο τρόπο, οι νησιώτες θα πρέπει να ... συνεχίσουν το κολύμπι για την σωτηρία .

Α' Ημίχρονο

Σ' ένα 45λεπτο όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν επέβαλε τον ρυθμό της, η Κέρκυρα κατάφερε να σκοράρει πρώτη . Συγκεκριμένα στο 21' ο Παμλίδης ντρίμπλαρε τον Σκόνδρα σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό , Μιχαήλ, ωστόσο αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Τα Ιωάννινα προσπάθησαν να απαντήσουν με τον Μπετρά στο 25' , όμως το σουτ του κατέληξε άουτ. Η στιγμή της ισοφάρισης επετεύχθη από τον Σκόνδρα όταν στο 34' με τακουνάκι κάνει το 1-1.

Β' Ημίχρονο

Πιο δυνατά και αποφασισμένος για το τρίποντο μπήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η πρώτη όμως καλή φάση έρχεται από τον Ζορμπά με σέντρα-σουτ να καταλήγει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, όλα αυτά στο 62'.Στο 80' ο ΠΑΣ φθάνει κοντά στο να γυρίσει το ματς, ο Νικολιάς σε τετ-α-τετ με τον Γιαννακόπουλο, πλάσαρε μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός, Ζορμπάς (66' Μυτίδης), Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε, Μπαλάφας (81' Αρτυματάς), Γρομητσάρης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Βιδάλ, Κόντε, Μπετρά (71' Χέλκβιστ), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μανθάτης (74' Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (82' Γιάκος), Γαρουφαλλιάς, Αποστολόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code