ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γκολ ούτε με αίτηση, ΑΕΛ-Κέρκυρα 0-0




ΛΑΡΙΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

Η Λάρισα υποδέχτηκε στο AEL FC ARENA  την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή. Με τον βαθμό της ισοπαλίας οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 26 βαθμούς και βρίσκονται στην 12 θέση, με τους φιλοξενούμενος να φτάνουν τους 20 βαθμούς και να παραμένουν στην 14 θέση.

Λίγες οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, με πολλά λάθη εκατέρωθεν. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο μονομάχοι έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Σπίνουλα στο 68'. Οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία με τον Περόνε στο 72' και η Κέρκυρα είχε δοκάρι με τον Επστάιν στο 65'. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ


Η ΑΕΛ απείλησε πρώτη στο ματς με τον Ζίζιτς στο 2', ο Ντέλετιτς σέντραρε, ο Κροάτης στόπερ πήρε την κεφαλιά από το ύψος της  μικρής περιοχής, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννακόπουλου. Οι φιλοξενούμενη έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 17', με τον Ρόλλε να βγάζει  φανταστική κάθετη πάσα προς τον Επστάιν, ο Γερμανός βγήκε στην πλάτη του Μασούρα, άφησε την μπάλα να περάσει από τον Μπόζοβιτς, όμως όταν πήγε να κάνει το πλασέ ήταν σε πλάγια θέση και δεν μπόρεσε να τη γυρίσει σωστά προς την εστία έτσι όπως θα ήθελε και πέρασε άουτ. Στο 35' η Λάρισα έχασε και άλλη ευκαιρία με τον Μιλοσάβλιεβιτς, ο Περόνε γύρισε  τη μπάλα από τα αριστερά, με τον Μιλοσάβλιεβιτς να σουτάρει και τη μπάλα να καταλήγει άουτ.


ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ


Μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους στο 65'. Ο Επστάιν γίνεται αποδέκτης της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή και αριστερά. Ο Γερμανός με ωραία προσποίηση απέφυγε τον Μασούρα σούταρε με το δεξί και η μπάλα αφού κόντραρε στον Ζίζιτς κατέληξε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Μπόζοβιτς. Ένα λεπτό αργότερα καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Ο Μιλοσάβλιεβιτς γύρισε τη μπάλα από αριστερά, ο Ζίζιτς έκανε την προβολή αλλά δεν πρόλαβε τη μπάλα, που έφυγε παράλληλα με την εστία της Κέρκυρας. Στο 72' τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ. Μετά από μπαλιά του Ντέλετιτς, ο Περόνε κατέβασε την μπάλα και βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννακόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας είχε βγει έγκαιρα και απέκρουσε.









ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας(53' Ρέντζας), Φατιόν(83' Μλαντένοβιτς) , Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Περόνε, Ναζλίδης(63' Λεοζινίο), Κριζμάν.


Κέρκυρα (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Ατζέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός, Αρτυματάς, Ζορμπάς(Γκράσι), Παμλίδης(87' Μυτίδης), Σπίνουλας, Ρόλε(90' Ινάσιο), Επστάιν, Γρομητσάρης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code