ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Williams αποκτά πρώην στέλεχος της McLaren


Εν μέσω παρουσιάσεων(σ.σ. Red Bull εχθές, Renault και Sauber σήμερα 22 Φεβρουαρίου) η Williams ανακοίνωσε την απόκτηση του αεροδυναμιστή και αρχιμηχανικού της Mclaren, Doug McKiernan, κάνοντας άλλη μια σημαντική προσθήκη στην προσπάθεια της να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Doug McKiernan, πρώην επικεφαλής αεροδυναμικής της McLaren, προσχώρησε στην ομάδα της Williams ως νέος αρχιμηχανικός, ο οποίος θα ξανασυνεργαστεί με τον Paddy Lowe.

Ο McKiernan εργάστηκε στην McLaren από το 1999 ως αναλυτής αεροδυναμικής. Σιγά σιγά εξελίχθηκε περνώντας από διάφορες θέσεις μέσα στη βρετανική ομάδα, για να γίνει επικεφαλής αεροδυναμιστής, επικεφαλής του τμημάτος αεροδυναμικής και στη συνέχεια αρχιμηχανικός.

Έφυγε από την ομάδα το 2015 και μετά από μια περίοδο μεγάλου διαλείμματος θα επιστρέψει στη Formula 1 αυτή τη σεζόν, και επανενώνεται μάλιστα με τον Paddy Lowe (ένα άλλο επίσης πρώην μέλος της McLaren).



"Από τότε που επιστρέψαμε στη Williams το περασμένο έτος, έχει γίνει σαφές ότι για να βοηθήσουμε την ομάδα να προχωρήσει, χρειαζόμαστε μεγαλύτερους μηχανικούς πόρους", δήλωσε ο Lowe, ο τεχνικός διευθυντής της Williams.

"Έχουμε ήδη αρχίσει να σημειώνουμε εξαιρετική πρόοδο, με τον Dirk de Beer επικεφαλή αεροδυναμικής να ηγείται μιας αναζωογονημένης ομάδας αεροδυναμικής.

"Η προσθήκη του Doug στην ομάδα, υποστηρίζοντας τον αρχισχεδιαστή Ed Wood και ειδικότερα τον Dirk, θα μας δώσει το εύρος ώστε να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην τεχνική στρατηγική και τη βελτιστοποίηση της αρχιτεκτονικής των αυτοκινήτων σε όλο το σχεδιασμό και την αεροδυναμική".

Πηγή: planetf1.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code