ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

John Wick:Η τριλογία που όλοι (θα) αγαπήσουμε

Πολλές φορές όταν βλέπουμε μία ταινία δράσης
έχουμε την τάση ασυναίσθητα να την παρακολουθούμε και να την θαυμάζουμε για τις πολλές  βίαιες και ανούσιες σκηνές δράσης η οποία έχει καθ όλη την διάρκεια της , ξεχνώντας να πλουτίσει εξίσου καλά και την πλοκή της.Αντίθετα στις δύο πρώτες ταινίες του John Wick εκτός από μπόλικη δράση   και καταπληκτικές σκηνές δράσης,έχουμε μία άριστα δομημένη πλοκή με αρχή,μέση και τέλος.Πλοκή η οποία είναι ξεκάθαρη ρεαλιστική και ενδιαφέρουσα από έναν σκηνοθέτη(Τσαντ Σταχέλσκι) ουσιαστικά άπειρο από το πόστο του σκηνοθέτη.

1.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ
Το John Wick δεν θα έκανε  επιτυχία χωρίς τον Κιάνου πρωταγωνιστή.Τον είχαμε άλλωστε συνηθίσει από την τριλογία Matrix.Ξόδεψε τέσσερις μήνες για να μάθει Τζούντο,ιαπωνικό και βραζιλιάνικο  ζίου-ζίτσου και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.Οι εντυπωσιακές σκηνές δράσης οφείλονται στο μοναδικό μαχητικό στυλ του Κιάνου.

2.ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙ 
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του είναι το γεγονός ότι δεν κουράζει το κοινό με συνεχόμενες ανούσιες σκηνές δράσης.Όλες βασίζονται στην πλοκή και είναι εξίσου εντυπωσιακές και αγχωτικές.


3.ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΚΗ
Στην πρώτη ταινία είδαμε τον Τζον να εκδικείται την παλιά του εταιρία επειδή σκότωσαν τον σκύλο του.Στην δεύτερη ο Τζον ξαναπλέκεται αυτή την φορά πιο βαθιά στην εγκληματική οργάνωση,ενώ στην τρίτη ταινία θα τον δούμε στο στόχαστρο πολλών επιδέξιων δολοφόνων.Επιπλέον όσο προχωράει η εξέλιξη της πλοκής τόσο πιο περιορισμένες είναι οι επιλογές του Τζον κάτι το οποίο είναι εντυπωσιακό και δύσκολο να το πετύχεις.Ο χαρακτήρας του μεταβάλλεται ριζικά ανάλογα με τις καταστάσεις.Στην πρώτη ταινία ήταν ένας απλός πολίτης αποκομμένος από τον σκοτεινό κόσμο της εγκληματικής οργάνωσης,στην δεύτερη ταινία ξαναγύρισε σε αυτήν ενώ στην τρίτη φαίνεται να είναι ολομόναχος στο στόχαστρο  όλων περιορισμένος από επιλογές όμως ξέρει πως να χειριστεί την κατάσταση και για ακόμη μία φορά να επιβιώσει.

4.ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ

Η επιστροφή του John Wick στις οθόνες για το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τη 1 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη και θα συνεχιστούν σε Ισπανία και Ρωσία.Σχετικά με το cast λέγεται ότι  ο Laurence Fishburne  θα επιστρέψει ως Bowery King. Όπως αναφέρει το ίδιο το ρεπορτάζ ο Hiroyuki Sanada (The Wolverine, Avengers 4) θα υποδυθεί τον ανταγωνιστή του Wick. Επίσης, στα νέα πρόσωπα της σειράς συγκαταλέγεται και μια γυναικεία φιγούρα, η οποία θα συμπρωταγωνιστήσει πλάι στον Keanu Reeves, με τις φήμες να θέλουν την Tilda Swinton σε αυτή τη θέση. Το John Wick 3 αναμένεται στις οθόνες στις 17 Μαΐου του 2019.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code