ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

F1: Τέλος και στα κορίτσια του grid από τη Liberty Media


Τέλος και στα διαχρονικά «grid girls», βάζουν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος οι νέοι ιδιοκτήτες της F1.
Μετά το νέο Logo όπου σχολιάστηκε ως επί το πλείστον αρνητικά, η  Formula 1 θα σταματήσει να χρησιμοποιεί τα "grid girls", όπως ανακοίνωσε η Liberty Media, καθώς η τακτική αυτή  είναι "σε αντίθεση με τα σύγχρονα κοινωνικά πρότυπα".

Τα λεγόμενα grid girls, είναι μοντέλα που χρησιμοποιούνται σε διαφημιστικά καθήκοντα πριν την εκκίνηση αλλά και από τις ομάδες, κάτι που εφαρμόζεται στην F1 εδώ και δεκαετίες.

Ο Sean Bratches, διευθύνων σύμβουλος marketing της Formula 1, δήλωσε:
 "Κατά το τελευταίο διάστημα εξετάσαμε ορισμένους τομείς που θεωρήσαμε αναγκαίους για ανανέωση ώστε να ανταποκρίνονται περισσότερο στο όραμά μας για αυτό το εξαιρετικό άθλημα.
"Ενώ η πρακτική της χρήσης κοριτσιών πλέγματος αποτελεί βασικό εργαλείο στα Grand Prix της Formula 1 εδώ και δεκαετίες, θεωρούμε ότι αυτό το έθιμο δεν αντηχεί πλέον  με τις αξίες του brand και είναι σαφώς αντίθετο με τα σύγχρονα κοινωνικά πρότυπα. Δεν πιστεύουμε ότι η τακτική αυτή είναι κατάλληλη ή σχετική με τη Formula 1 και τους οπαδούς της, παλιούς και νέους, σε όλο τον κόσμο".

Αυτή η απόφαση βρίσκει πολλούς ενάντια της, με το πρώην «grid girl» Kelly Brook μάλιστα, να δηλώνει στην εφημερίδα Sun: "Είναι μια από τις καλύτερες δουλειές που είχα ποτέ. Ντύνομαι λαμπερά και προφανώς πρόκειται για παρουσίαση αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι επωφελείται κάποιος απέναντι μου."

Επιπλέον, η νέα αρχή του σπορ εξετάζει το τελευταίο διάστημα και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων(και ελεύθερων και κατατακτήριων) ώστε να είναι πιο άμεσες στο αμερικάνικο κοινό. Κάτι που πάλι βρίσκει μεγάλη μερίδα του κοινού της F1 αντίθετους..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code