ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Η χρονιά του..


33 χρόνια είναι πολλά.Από το 1985 έχει να γευτεί την χαρά του Πρωταθλήματος ο κόσμος του ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν φέτος είναι η χρονιά του...



Η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τον «Δικέφαλο», αλλαγή προπονητή, αποκλεισμός από την Ευρώπη. Συν την τιμωρία των 7 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που «κουβαλούσε» από τα περσινά επεισόδια στον Βόλο

Η πρόσληψη Λουτσέσκου 

Όταν έγινε γνωστό το όνομα που θα αντικαθιστούσε το Στανόγεβιτς, πολλοί αναρωτήθηκαν αν ο Ρουμάνος τεχνικός έχει την εμπειρία να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στον τίτλο και αν μπορεί να αντέξει την αυτή την πίεση.

Ο καθοριστικός Ιβάν Σαββίδης

Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του "Δικεφάλου", που με τα πρώτα ατυχή αποτελέσματα του Λουτσέσκου, ζήτησαν την απόλυσή του. Όμως η υπομονή και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Ρουμάνου τεχνικού από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, δείχνει να τον δικαιώνει μέχρι τώρα.

Η αναγέννηση του Πέλκα 

Ο μεσοεπιθετικός του Κυπελλούχου Ελλάδας  πλέον είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ και κάνει μια φανταστική σεζόν.Η εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου προς το πρόσωπό του αλλά και η κλήση του στην εθνική ομάδα ανέβασαν την ψυχολογία του 24χρονου μέσου και τον έκαναν να πιστεύει ακόμη περισσότερο στις δυνατότητές του.



10 τελικοί πλέον για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι στο +2 από την ΑΕΚ και στο +4 από τον Ολυμπιακό













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code