ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Βάζει "πλώρη" για το ντέρμπι της Τούμπας


Η επιστροφή του Όσκαρ Γκαρθία στον ερυθρόλευκο πάγκο μετά την περιπέτεια της υγείας του, σε συνδυασμό με την πρώτη
νίκη μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση ορισμένων παικτών (Χατζισαφί, Οφόε, Ταχτσίδης) είναι λόγοι συγκρατημένης αισιοδοξίας για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Βεβαίως το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα δεν είναι δυνατόν να αντιστραφεί με μια μόλις νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, ωστόσο το αποτέλεσμα της Κυριακής βοηθά τους ερυθρόλευκους να ξεκινήσουν με καλύτερη ψυχολογία την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα.

Ο Γκαρθία μπορεί να υπολογίζει για το εν λόγω παιχνίδι τους Φορτούνη και Σισέ που απουσίασαν λόγω τραυματισμού από το ματς με τον Πανιώνιο, καθώς και τους Πάρντο, Ρομαό, οι οποίοι εξέτισαν σε αυτόν τον αγώνα ποινή καρτών.

Το ερχόμενο "καυτό" ντέρμπι αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού να κόψει βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και να τον πλησιάσει κάπως στη βαθμολογία. Ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι παίζουν την τελευταία τους ζαριά για το πρωτάθλημα, ακόμα κι αν τη δεδομένη στιγμή κανείς σχεδόν δεν θεωρεί πιθανό το να ανατρέψει ο Ολυμπιακός τη διαφορά 9 βαθμών από την κορυφή. Η νίκη όμως μοιάζει μονόδρομος για τους πρωταθλητές Ελλάδας και, αγωνιστικά, αποτελεί ευχάριστη είδηση πως ο Γκαρσία θα έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code