ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Κόντε υπέταξε (και) τον Παναθηναικό


Ο Παναθηναικός πλήρωσε για ακόμη μια φορά τις αμυντικές του αδυναμίες και έγινε έρμαιο στις ορέξεις του ΠΑΣ Γιάννενα.
Οι Ουζουνίδης και Πετράκης επέλεξαν σχήμα 3-5-2, κάτι που απέδωσε για του Ηπειρώτες καθώς επιβλήθηκαν του ''τριφυλλιού'' 2-1 με ισάριθμα γκολ του φορμαρισμένου Κόντε (29', 45'), ενώ προσωρινές ελπίδες έδωσε στον Παναθηναικό το αυτογκόλ του Γαρουφαλιά (69').

1ο ημίχρονο: Ο Παναθηναικός χάνει μοναδική ευκαιρία στο 6' με τον Γιάννη Μυστακίδη να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, έπειτα απο ασταθή επέμβαση του Βελλίδη σε σουτ του Δώνη. Ο ΠΑΣ απαντά στο 10' αλλά ο Μπετρά αστοχεί απελπιστικά από το σημείο του πέναλτι έπειτα από ''γλυκιά'' σέντρα του Καρανίκα. Στο 17ο λεπτό ο Κάτσε εκτελεί ένα φάουλ από πλάγια αριστερά όπως επιτίθονταν ο Παναθηναικός αλλά έδιωξε με τις γροθιές ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. 6 λεπτά μετά ο Μυστακίδης εκτέλεσε βιαστικά και ενώ είχε πάλι καλές προυποθέσεις, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Στην επόμενη φάση ένα λεπτό αργότερα, πάλι ο πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ βρίσκεται... φάτσα με τον Βελλίδη ο οποίος εξουδετερώνει με το πόδι το σουτ που επιχείρησε και φτάνουμε στο 29ο λεπτό όπου ο ΠΑΣ Γιάννενα ανοίγει το σκορ με τον Πέδρο Κόντε. Ο Οικονόμου έχασε τον Ισπανό ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Βλαχοδήμο και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. 39' και διπλή απόκρουση του Βλαχοδήμου σε ισάριθμα σουτ του Μανθάτη και Κόντε. Στο 45' ο ΠΑΣ με μια... ραψωδία του Κόντε, ο οποίος έπιασε ένα μονοκόματο σουτ, διπλασίασε τα τέρματα του ''Άγιαξ της Ηπείρου''.

2ο Ημίχρονο: Ο ΠΑΣ μπαίνει όπως τελείωσε το 1ο ημίχρονο, απειλώντας στο 51' με τον Μπετρά ενώ για καλή τύχη του τριφυλλιού ο Οδυσσέας απέκρουσε ενστικτωδώς το σουτ του. Το σουτ του Καρανίκα δεν απειλεί την εστία των πρασίνων στο 67', καθώς πέρασε ψηλά από τα δοκάρια του Βλαχοδήμου. Στο 69' ο Παναθηναικός μειώνει το σκορ σε 2-1 με αυτογκόλ του Γαρουφαλιά. Ο αμυντικός χαφ της ομάδας των Ιωαννίνων έκανε την προβολή στην προσπάθεια του Χατζηγιοβάννη, η οποία κατέληξε στον ουρανό των διχτύων του Βελλίδη. Στο 77' ο Παναθηναικός επισκέφτηκε ξανά τα καρέ του ΠΑΣ με το σουτ του Κουλιμπαλί να περνά άουτ. Στο 92' ο Κάτσε έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Βελλίδης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει τη μπάλα. Τίποτα περισσότερο στα εναπομείναντα 3 λεπτά των καθυστερήσεων, με τον ΠΑΣ Γιάννενα να πετυχαίνει μια τεράστια νίκη, να ανεβαίνει στην 8η θέση έχοντας 25 πόντους και να βυθίζει τον Παναθηναικό ακόμη περισσότερο στην 10η θέση με 24 βαθμούς.

Πας Γιάννενα: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Γιάκος (Βιντάλ 73'), Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Μπουκουβάλας (Αποστολόπουλος 83'), Μπετρά (Μπέριος 79'), Κόντε

Παναθηναικός: Βλαχοδήμος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Ινσούα, Λούντ (Πίσπας 80'), Κάτσε, Τζανδάρης (Άλτμαν 55'), Κουλιμπαλί, Δώνης, Μυστακίδης (Χατζηγιοβάννης 64')

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code