Μποτία: "Πάμε στην Τούμπα για να μείνουμε ζωντανοί στην κούρσα του τίτλου!"


Ο Ισπανός στόπερ και εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη των καναλιών Novasports για
το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Μποτία εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν το know how για να φύγουν με το "διπλό" από την καυτή έδρα της Τούμπας, ενώ έδειξε πως τόσο ο ίδιος όσο κι όλη η ομάδα δεν θεωρεί τελειωμένο το στόχο του πρωταθλήματος και υπάρχει πίστη για την ανατροπή σκηνικού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλβάρο Μποτία:

Αναφορικά με το "κλειδί" της νίκης στο ντέρμπι, είπε: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη. Για το λόγο αυτό πιστεύω πως θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες θα παίζουν με πολύ μεγάλη ένταση. Θα διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τους το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε μετά από αυτό το δύσκολο παιχνίδι εμείς να είμαστε οι νικητές και να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Πάνω απ' όλα, να έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση".

Ο Μποτία αναφέρθηκε και στην κούρσα του τίτλου: "Φυσικά είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι για εμάς, γιατί με αυτούς τους τρεις βαθμούς θα μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί στην κούρσα του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Να εκμεταλλευτούμε αυτή τη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ για να μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: "Εύχομαι να μπορέσουν να απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι και να δουν ωραίο ποδόσφαιρο. Εμείς, από την πλευρά μας σαν Ολυμπιακός θα κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε τη χαρά ενός καλού αποτελέσματος. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μείνουμε στην κούρσα του τίτλου".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια