ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπουρούσης: «Όσο με κρατάνε τα πόδια μου, θα είμαι στην Εθνική»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA μίλησε ο σέντερ της Ζειάνγκ Λάιονς κάνοντας ξεκάθαρο πως η Εθνική Ελλάδος είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι για τον ίδιο . Με αυτό τον τρόπο αντιλαμβάνεται κανείς πως οι δηλώσεις περί αποχώρησης του οριστικής από το εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν θα πραγματοποιηθούν στο κοντινό μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

"Αυτή η ομάδα (η Εθνική) έχει βοηθήσει την καριέρα μου από τότε που ήμουν μικρός. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήμουν στο ρόστερ της ομάδας που κατέκτησε το Eurobasket το 2005, μόλις 22 ετών τότε. Αυτή η ομάδα μού έδωσε τα πάντα. Θέλω να το ανταποδώσω αυτό με κάποιον τρόπο"

"θα είμαι μέλος της, όσο με κρατάνε τα πόδια μου. Δεν έχω λόγο να μην βρίσκομαι "εδώ" γιατί νιώθω υπέροχα κάθε φορά που παίζω για την Ελλάδα. Η Εθνική είναι το δεύτερο σπίτι μου. Κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο, δίνω ό,τι έχω. Η Ελλάδα μου έχει προσφέρει πάρα πολλά και θέλω να το επιστρέψω"

"Δεν είναι εύκολο να κάνεις αυτό το ταξίδι, είναι αρκετά κουραστικό. Από την στιγμή που είχαμε την πρωτοχρονιά στην Κίνα όμως, η ομάδα μού έδωσε την άδεια να ταξιδέψω για την Ελλάδα προκειμένου να είμαι σε θέση να εκπροσωπήσω τη χώρα μου"

"Σε όλη της διάρκειας της καριέρας μου έχω αγωνιστεί στην EuroLeague, το απόλαυσα. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε το συμφέρον των εθνικών ομάδων. Είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε. Πρέπει να βρεθεί μια λύση που να εναρμονίζεται με τις ανάγκες των εθνικών ομάδων. Η Εθνική ομάδα είναι πολύ σημαντική για να την υποτιμάει κάποιος"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code