ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Ο ένας σφραγίζει τετράδα, ο άλλος ψάχνει ελπίδες τίτλου


Ο Ατρόμητος υποδέχεται αύριο (11/2) στις 19:30 τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Οι μεν <<κυανόλευκοι>> μετά τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, κυνηγούν την μεγάλη νίκη που θα διατηρήσει την διαφορά από τους διώκτες τους και θα τους φέρει αγκαλιά με την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι δε <<ερυθρόλευκοι>> που επίσης έμειναν εκτός Κυπέλλου από την ΑΕΚ και μετρούν στο πρωτάθλημα 2 αγώνες χωρίς νίκη, θέλουν το σπουδαίο "διπλό" που θα τους βάλει ξανά στην διεκδίκηση της κορυφής.

Επίσημες ανακοινώσεις και αποστολές των δύο ομάδων:
ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τον Ολυμπιακό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.30.
Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ουάρντα, Στρούγγης, Χατζηισαίας και Γιαννούλης.
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 

Με την απογευματινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το ματς της Κυριακής, κόντρα στον Ατρόμητο, εκτός έδρας. Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μπιόρν Ένγκελς. Αντιθέτως, οι ενοχλήσεις από τις οποίες ταλαιπωρείται ο Σισέ, δεν του επέτρεψαν να συμμετέχει σε αυτή. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και την αποστολή απαρτίζουν 20 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά τα ονόματα αυτών: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, 'Ενγκλες, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιστς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ταχτσίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code