ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ποιους θεωρεί ο πρωταθλητής κυριότερους αντιπάλους του;


Ο Lewis Hamilton εξέφρασε την γνώμη του αποκαλύπτοντας ποιους θεωρεί τους κυριότερους ανταγωνιστές του.
Ο Βρετανός φέτος, καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και ελπίζει σε μεγάλη μάχη με άλλα τρία ονόματα: Τους Sebastian Vettel,  Max Verstappen και Fernando Alonso.

Οι παραπάνω, μαζί με τον πιλότο της Mercedes, είναι οι "τέσσερις δυνατότεροι οδηγοί" στη Formula 1, κατά την άποψη του τετράκις πρωταθλητή, ο οποίος δήλωσε:

"Είμαστε οι τέσσερις ισχυρότεροι οδηγοί. Ελπίζω πραγματικά ότι όλοι θα είμαστε στην μάχη της διεκδίκησης τον επόμενο χρόνο. Θα ήταν καταπληκτικό. Βλέπετε, όλοι διαφέρουμε μεταξύ μας, έχουμε  διαφορετικά χαρακτηριστικά.
"Ο Sebastian, για παράδειγμα, αυτή τη χρονιά, θα μπορούσατε να πείτε: «Έδωσε χώρο», ίσως λίγο περισσότερο βέβαια και δεν το λέω αρνητικά.

"Ο Max επίσης, ακόμα παίρνει πολλά ρίσκα και πρέπει να πάρει  περισσότερο χρόνο καθώς  είναι ο πιο άπειρος από εμάς. Κάνει θαυμάσια πράγματα, αλλά θα βελτιωθεί πολύ τα επόμενα 10 χρόνια. Δεν νομίζω ότι θα είναι ένα πρόβλημα, θα είναι απλώς πολύ σκληρός [να νικηθεί], δεν θα είναι  φανταστικές οι μάχες του;’’ δήλωσε ο βρετανός, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα πληρώνε μέχρι και ο ίδιος χρήματα για να παρακολουθήσει μια μάχη τίτλου με τον Ολλανδό, συνεχίζοντας:

"Ο Fernando; – είναι ο πιο σκληρός οδηγός που υπάρχει, οπότε πρέπει να αποπνέουμε το μέγιστο σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά πρέπει πραγματικά να ρίξεις τις «κάρτες» σου σωστά για να έχεις το κατάλληλο αγωνιστικό μονοθέσιο. Ο αγωνιστικός του ρυθμός είναι πανίσχυρος, όπως και του Max που είναι εντυπωσιακός."

Πηγή: planetf1.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code