ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποκαλυπτήρια για την Alfa Romeo Sauber F1 με την C37


Η Sauber αποκάλυψε το νέο μονοθέσιο της, που είναι το πρώτο της συνεργασίας της με την Alfa Romeo ανοίγοντας μια νέα εποχή για την ελβετική ομάδα.
H Sauber C37 θα χρησιμοποιεί κινητήριες μονάδες από την “αδελφή” της Ferrari, την Alfa Romeo. Έτσι πέρα από τις μεγαλύτερες διαφορές με το περσινό μονοθέσιο, που είναι η προσθήκη του halo και η κατάργηση του shark fin, τα χρώματα του φετινού μονοθέσιου θα είναι το λευκό και το κόκκινο σε αντίθεση με το περσινό μπλε.

"Η φιλοσοφία του αυτοκινήτου είναι πολύ διαφορετική από αυτή της C36", δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής Joerg Zander. "Το αεροδυναμικό πλάνο έχει αλλάξει σημαντικά και η C37 έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με την προκάτοχό της".

"Είμαστε θετικοί που η νέα συνεργασία μας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και θα μας βοηθήσει να κάνουμε βελτιώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο κινητήρας της Ferrari του 2018 θα μας δώσει επίσης μια ώθηση από την άποψη της απόδοσής μας. Ελπίζουμε ότι θα σημειώσουμε πρόοδο με την C37 και ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε σύγκριση με το 2017. "

Η ελβετική ομάδα ανακοίνωσε μια σειρά από νέους χορηγούς στην πορεία της παρουσιάσης όπως οι Richard Mille, Carrera, Kappa και Claro.

Οι οδηγοί της ομάδας για το 2018 είναι ο νεοφερμένος Charles Leclerc και ο Φινλανδός οδηγός Marcus Ericsson.

Δείτε την νέα Sauber C37:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code