ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΛΑΡΑ στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα


Ο ΠΑΣ «ισοφάρισε» το σκορ(1-2) του πρώτου αγώνα, έστειλε το ματς στην παράταση αλλά η Λάρισα το γύρισε το ματς (3-2) και  προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.


Ένα πολύ καλό σερί συνέχισε κόντρα στην ΑΕΛ ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Πέδρο Κόντε, καθώς ο Ισπανός φορ έφτασε τα 8 τέρματα ενάντια στους «βυσσινί».
Κάκιστος ο αγωνιστικός χώρος στο AEL FC ARENA


Η ΑΕΛ φιλοξένησε στο AEL FC ARENA τον ΠΑΣ Γιάννινα, με φόντο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Σε ένα ωραίο παιχνίδι, με ρυθμό και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων, η Λάρισα ήταν η μεγάλη κερδισμένη, 5-3 το συνολικό σκορ, των δύο αναμετρήσεων καθώς προκρίθηκε μετά από πολλά χρόνια στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας αν και ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και να στείλει το ματς στην παράταση.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ


Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, η Λάρισα άνοιξε το σκορ με τον Κριζμάν στο 11', κακή εκτέλεση φάουλ από τον Γουάλας, ο Μπέριος όμως δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά και έτσι η μπάλα στρώθηκε στον Γιοβάνοβιτς, ο τελευταίος έκανε την σέντρα, με τον Κριζμάν από κοντά να γράφει το 1-0 για την ΑΕΛ. Στο 22' ισοφάρισε ο ΠΑΣ με εκπληκτικό απευθείας φάουλ(λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή) του Κόντε. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 43', μετά από σύγχυση στην άμυνα, ο Κόντε έστρωσε με το κεφάλι στον Μανθάτη μέσα στην περιοχή αλλά το βολέ που επιχείρησε ο τελευταίος πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπόζοβιτς.


ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ 

Πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΣ, στο 56' ο Χαλκιαδάκης με κάθετη πάσα βρήκε τον Κόντε, με τον Ισπανό φορ να προσπαθεί να κρεμάσει τον Μπόζοβιτς αλλά το τελειωμά του να είναι κακό καθώς είχε και την πίεση του Γιοβάνοβιτς. Οκτώ λεπτά αργότερα, εξαιρετική ενέργεια του Κόντε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Μανθάτη, με τον τελευταίο να χάνει μοναδική ευκαιρία από την μικρή περιοχή, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Ο Κόντε στο 82΄, με ακόμα ένα φανταστικό χτύπημα φάουλ, έδωσε το προβάδισμα με 2-1 για τον ΠΑΣ. Στο 89' απίθανη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, ο Κόντε έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας(μετά από εξαιρετική βαθιά μπαλιά του Σολτάνι), έκανε το κοντρόλ με το στήθος και στη συνέχεια το βολέ (λίγο μέσα από την περιοχή), αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ!

ΠΑΡΑΤΑΣΗ 

Στο 99' ισοφάρισε η ΑΕΛ, ο Γουάλας με εξαιρετική πενηντάρα μπαλιά βρήκε στον κενό χώρο τον Μασούρα, ο δεξιός χαφ της Λάρισας κατέβασε την μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, μπήκε μέσα σε αυτή από τα δεξιά και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Περιστερίδη και έκανε το 2-2. Ο Άντονι Φατιόν στο 108' με εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 3-2 και κλείδωσε ουσιαστικά την πρόκριση για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΛ (4-2-3-1): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Κρίζμαν(110' Περόνε) , Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς(65' Γκόλιας), Ναζλίδης(72' Λεοζίνιο)


ΠΑΣ Γιάννινα (4-4-2): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Τσικάρσκι, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης(70' Ντόλοβατς) , Βιντάλ, Χαλκιαδάκης(90' Γιάκος), Μπετρά(59' Σολτάνι), Πέδρο Κόντε



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code