ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βλέπει Ευρώπη,Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης 2-0

Με γκολ του Λυσγάρα στο 55ο λεπτό και αυτογκόλ του Αλμπάνη στο 76ο λεπτό,
οι Ακρίτες επικράτησαν με 2-0 του Απόλλων πιάνοντας στο δεύτερο ημίχρονο εξαιρετική εμφάνιση.Η Ξάνθη είναι πλέον στους 32 βαθμούς και στην 5η θέση ενώ ο Απόλλων παλεύει να φύγει από τις τελευταίες θέσεις καθώς είναι στην 15η θέση με 16 βαθμούς.
Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη.Ο Απόλλων είχε την κατοχή της μπάλας όμως δεν πραγματοποιούσε καλές τελικές προσπάθειες.Από την άλλη η Ξάνθη έψαχνε το γκολ με αντεπιθέσεις.Στο 31ο λεπτό  ο Κονέ από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα, Λισγάρας και Ζίβκοβιτς δεν συνεννοήθηκαν καλά με την μπάλα να περνά και να φτάνει στον αμαρκάριστο μέσα στη μικρή περιοχή Στόουκς που από κοντά σε κενή εστία κατάφερε να αστοχήσει.
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Η Ξάνθη με τις αλλαγές του Ράσταβατς,άλλαξε αγωνιστική εικόνα και κατάφερε να φτάσει στην νίκη.Στο 55' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τριάδη ο Λισγάρας νίκησε κατά κράτος τους αμυντικούς του Απόλλωνα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσόβιτς κάνοντας το 1-0 για την Ξάνθη. Στο 78' και πάλι από στημένη φάση, ο Ντουρίτσκοβιτς εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Λισγάρα, χτύπησε πάνω στον Αλμπάνη που την έστειλε άθελα του στην εστία της ομάδας του για να γίνει το 2-0 για την Ξάνθη.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Λισγάρας, Σιλά, Μεχία, Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Κίκε (46' Τριάδης), Μπρίτο (56' Κάστρο), Γέντρισεκ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς,  Στάθης, Κοντοές (67' Σιατραβάνης), Κύργιας, Ζησόπουλος, Ναδάλες, Παπάζογλου, Μενδρινός, , Κονέ (85' Ντεβέσα),Αλμπάνης, Στόουκς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code