ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με φόρα για την τετράδα! Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-3


Οι «ασπρόμαυροι» δεν επαναπαύτηκαν στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (2-0) και με την εκτός έδρας νίκη, εξασφάλισαν την συνέχεια τους στην διοργάνωση. Από την άλλη οι «κυανόλευκοι» παρότι ξεκίνησαν ορεξάτα το παιχνίδι και ισοφάρισαν νωρίς, δε μπόρεσαν ποτέ να μπουν στο "κόλπο" της πρόκρισης.


Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου τον ΠΑΟΚ με σκοπό μια θέση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Περιστεριώτες έγιναν απειλητικοί κυρίως στα πρώτα διαστήματα των δύο ημιχρόνων αλλά τα πάντα κρίθηκαν από το γκολ- "μαχαιριά" του διαβασμένου «δικεφάλου», που μετά δεν είχε πρόβλημα να δώσει πανηγυρικό τόνο στην άνετη νίκη του.

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν αρκετά φάουλ και δυνατές μονομαχίες χωρίς καμία ομάδα να μπορεί να πατήσει με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Ο Ατρόμητος άγγιξε το γκολ στο 26ο λεπτό, όταν ο Ντιγκινί σημάδεψε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Πασχαλάκη. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Σάκχοφ στο 30'. Ο Κουλούρης του πάτησε έξυπνα την μπάλα και ο Ουκρανός μέσος με πλασέ έβαλε μπροστά την ομάδα του με 0-1. Το τέμπο του αγώνα έπεσε αισθητά κάτι που βόλευε τους Θεσσαλονικείς που διαχειρίζονταν εύκολα το σαφές προβάδισμα τους.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Ατρόμητος μπήκε στο δεύτερο μέρος με τον ίδιο τρόπο που άρχισε το πρώτο. Όμως αυτή τη φορά κατάφερε να εκμεταλλευτεί την καλή του εικόνα και να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Κωτσόπουλος έκανε την σέντρα για τον Βασιλακάκη που από την "καρδιά" της περιοχής έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη στο 54'. Μια τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 67'. Σε φάση διαρκείας ο Κωτσόπουλος έχασε μοναδική στιγμή μπροστά από τον γκολκίπερ μετά από καραμπόλα, καθώς το σουτ του αποκρούστηκε από τον Μαλεζά πάνω στην γραμμή. Η εξέλιξη του αγώνα έφερε τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 1-2. Ο Κάνιας έπιασε ένα πανέμορφο και μακρινό σουτ και έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του στο 57'. Τα υπόλοιπα λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν κι άλλο γκολ για το τελικό 1-3. Ο Κουλούρης μετά από καταπληκτική μπαλιά του Μπίσεσβαρ τελείωσε σωστά την φάση στο 79ο λεπτό.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Μπουσουλάτζιτς, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Μπρούνο, Νάτσος, (Κυριακίδης 73'), Ούμπιδες, Ντιγκινί (Βασιλακάκης 46'), Καρασαλίδης, Ντάουντα (Κωτσόπουλος 46'), Ρισβάνης

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μάτος (Κρέσπο 57'), Αζεβέδο , Κάνιας, Σάκχοφ (Μουλέν 74'), Μακ, Λημνιός, Πέλκας (Μπίσεσβαρ 61'), Κουλούρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code