ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ocon είναι εξίσου καλός με τον Verstappen, σύμφωνα με τον Otmar Szafnauer, επικεφαλή της Force India


Για την φετινή απόδοση του Esteban Ocon μίλησε ο επικεφαλής λειτουργίας(COO) της Sahara Force India, Otmar Szafnauer,
υποστηρίζοντας πως μετά την αποκάλυψη του Verstappen το 2016, φέτος ήταν η χρονιά του νεαρού γάλλου.

Πράγματι, η επίδοση του Ocon στην πρώτη σεζόν του με την Force India έχει μόνο επαίνους. Ο Γάλλος σημείωσε βαθμούς σε 18 από τους 20 αγώνες και απέδωσε αρκετά καλά ώστε να προκαλέσει συγκρίσεις με τον Max Verstappen που θεωρείται ένα από τα πιο hot ονόματα της F1.

Ο ρουμάνος επικεφαλής λειτουργίας(Chief Operating Officer) της Force India, ρωτήθηκε σε συνέντευξη του εάν ο Ocon ήταν τόσο καλός όσο ο Verstappen, δηλώνοντας:

«Είναι δύσκολο να γνωρίζεις γιατί οδηγούν διαφορετικά αυτοκίνητα».
"O Max έχει μόλις υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο με την Red Bull και ο Ocon πληρώνεται πιθανότατα το ένα εκατοστό του συμβολαίου του Verstappen. Νομίζω ότι ο Esteban είναι εξίσου καλός. "
O Otmar Szafnauer, επικεφαλής λειτουργίας της Sahara Force India 

Για το 2017 η Force India επέλεξε τον γάλλο αντί του Pascal Wehrlein και δεν είχε κανένα ενδοιασμό για την επιλογή τους:

«Την πρώτη φορά που βάλαμε τον Esteban στο αυτοκίνητο ήξερα ότι είχε κάτι ιδιαίτερο».
"Κατανοούσε πολύ καλά το αυτοκίνητο, είχε πολύ καλό έλεγχο του αυτοκινήτου και γι 'αυτό ήταν σε θέση να το πάει στο όριο, πολύ γρήγορα και στη συνέχεια να περιγράψει τι ένιωθε. Αυτό που θέλει από το αυτοκίνητο, κάτι που είναι πολύ ώριμο για την ηλικία του,"  υπενθύμισε ο COO της Force India.

"Νομίζω ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά του είναι η συνεχής βελτίωση του από εκεί που ξεκίνησε το 2017 μέχρι τώρα. Έχει βελτιωθεί σε πολλές πτυχές και νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βαθμολογήθηκε σε όλους τους αγώνες εκτός από  δύο και πιέζει συνεχώς τον Checo, ο οποίος δεν του χαρίστηκε σε καμμία περίπτωση. "

Ο Szafnauer πιστεύει ότι εάν συνεχίσει το σημερινό ρυθμό προόδου του, ο Ocon θα έχει μεγάλη ζήτηση στο εγγύς μέλλον: ‘’ Το πιο πιθανό είναι να τον ζητήσει πίσω η Mercedes αφού της ανήκει αλλά και τον επόμενο χρόνο θα είναι μαζί μας. Θα δούμε τι μας περιμένει στο μέλλον, αλλά νομίζω ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται. "

Ο Ocon έναντι του Verstappen θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος μεγάλος αντίπαλος του στη Formula 1 και να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον, με μάχες για τον τίτλο.

Κοιτάζοντας πίσω τις μάχες της Formula 3 με τον Verstappen, ο Ocon θυμάται:
 "Ήμουν πιο γρήγορος από αυτόν, σίγουρα. Πήρα πολύ περισσότερες poles απ 'ό, τι ο Max. Δεν ξέρω αν είμαι πιο γρήγορος από αυτόν τώρα, αλλά νομίζω ναι! "
Αλλά αναγνώρισε, "Δεν μπορείτε να μας συγκρίνετε πια, πρέπει να είμαστε στο ίδιο αυτοκίνητο. Ίσως να συμβεί κάποια στιγμή, δεν ξέρω. Αλλά αυτή τη στιγμή κάνει καλή δουλειά και είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς στο grid.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code