ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Joe Gomez εξηγεί γιατί η μεταγραφή του Virgil van Dijk είναι καλό για τον ίδιο!

Ο νεαρός αμυντικός θέλει να μάθει από τον νέο συμπαίκτη του.


Ο Joe Gomez πιστεύει ότι η άφιξη του Virgil van Dijk στη Liverpool θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για τις ελπίδες του να παίζει ως σέντερ μπακ στο μέλλον.

Ο αμυντικός έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας, όσο και στο κέντρο της κατά τη διάρκεια της καριέρας του με τους Κόκκινους και ο Jurgen Klopp έχει δείξει μεγάλη πίστη στον 20χρονο.

Ο Gomez είναι πια βασικός στο Anfield και πιστεύει ότι η άφιξη του Van Dijk από τη Southampton θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί ως κεντρικός αμυντικός και να βοηθήσει στην ανάπτυξή του.

Μιλώντας στην Mirror: "Είναι υπέροχο για μένα προσωπικά, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αν θέλω να παίξω σε εκείνη την θέση, τότε είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να μάθω και να δω τι κάνει.”

"Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του και αυτό είναι κάτι που μπορώ να παρακολουθήσω από κοντά και να δω τι κάνει κάθε μέρα. Αυτό είναι ένα από τα σπουδαία πράγματα όταν βρίσκεσαι σε ένα τέτοιο σύλλογο, είσαι γύρω από κορυφαίους παίκτες σαν και αυτόν. Είναι μια τεράστια παρουσία όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εκτός αυτού."

Ο Gomez έχει επίσης πει πολύ καλά λόγια για τον Klopp, για όλη τη βοήθεια που του προσέφερε κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του στο γόνατο - λέγοντας ότι η ενθάρρυνση του Γερμανού κατά την περίοδο αυτή δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

"Όταν ήρθε ο Klopp, περνούσα μια δύσκολη περίοδο, δεν χρειαζόταν να με φροντίσει έτσι όπως έκανε", πρόσθεσε ο Gomez.

"Τον ένοιαζε περισσότερο η συναισθηματική μου κατάσταση και όχι το που βρισκόμουν με την αποθεραπεία μου.”

"Έχει μια τόσο καλή σχέση με όλους τους παίκτες του, γνωρίζοντας πότε να μας μιλήσει, πότε να μας αφήσει, και ήταν υπέροχος με μένα, ειδικά στην δύσκολη περίοδο που πέρασα. Είναι κάτι για το οποίο θα είμαι πάντα ευγνώμων.”


"Ερχόμενος εδώ στη Liverpool, με την ιστορία που έχει να αναδεικνύει νέους παίκτες, θα ήταν το μέρος για μένα αν έπαιρνα μεταγραφή. Δεν με έχει απογοητεύσει. Δεν μπορώ να πω αρκετά ευχαριστώ στον προπονητή εδώ, στην ομάδα και όλα είναι φανταστικά για μένα."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code