ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Emre Can θέλει τίτλους με τη Liverpool ενώ το σίριαλ με το συμβόλαιό του συνεχίζεται!

Οι Κόκκινοι παραμένουν πρόθυμοι να κρατήσουν τον Γερμανό μέσο - αλλά η Juventus περιμένει στη γωνία.


Ο Emre Can επιμένει ότι επικεντρώνεται στην κατάκτηση τροπαίων με τη Liverpool - παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί για το μέλλον του.

To συμβόλαιο του Γερμανού λήγει στο τέλος της σεζόν και φημολογείται πως θα πάει στη Juventus ως ελεύθερος.

Η Liverpool εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα μπορέσει να πείσει τον Can να υπογράψει νέο συμβόλαιο και δεν έχει καμία πρόθεση να τον πουλήσει αυτό το μήνα, ανεξάρτητα από το αν το σίριαλ του συμβολαίου συνεχιστεί.

Πηγές κοντά στον παίκτη λένε ότι δεν έχει λάβει ακόμη μια τελική απόφαση καθώς έχει μια καλή πρόταση από ομάδα της Serie A.

Ο Can, ο οποίος γιορτάζει τα 24α γενέθλιά του την Παρασκευή, έχει το βλέμμα του στην κατάκτηση ενός τροπαίου με την Liverpool, πριν φύγει για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία.

"Πρώτα απ' όλα, υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια με τη Liverpool, αλλά ελπίζω να μείνω υγιής και να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι", είπε.

"Είμαστε σε καλό δρόμο και θέλουμε να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και ελπίζουμε ότι αυτό μπορεί να σημαίνει μια καλή πορεία στο FA Cup, καθώς και στην Premier League και στο Champions League.

"Θέλουμε να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Είμαστε σίγουροι ότι η κατάκτηση ενός τίτλου είναι κάτι που αυτή η ομάδα είναι σε θέση να πετύχει και θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό."

Ο Can ήταν ο μόνος παίκτης της Liverpool που ξεκίνησε και τους πέντε αγώνες των Κόκκινων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου – φτάνοντας τις 155 εμφανίσεις για το σύλλογο, αφού έφτασε τις 150 στην ισοπαλία με την West Brom τον Δεκέμβριο.

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω πραγματοποιήσει τόσες πολλές εμφανίσεις για το σύλλογο σε μόλις 3.5 χρόνια", είπε στο επίσημο πρόγραμμα της ομάδας.

"Η επίτευξη αυτού του στόχου είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Δεν υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που παίζουν τόσα πολλά παιχνίδια για ένα σύλλογο όπως τη Liverpool μέχρι την ηλικία των 23 και δεν μπορείς να το κάνεις αυτό αν δεν είσαι καλός παίκτης.”

"Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλο το προπονητικό τιμ, τον προπονητή και όλο το προσωπικό εδώ για το ρόλο που έπαιξαν για να με βοηθήσουν να το επιτύχω αυτό γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατό.”


Είμαι πάντα ο μεγαλύτερος επικριτής μου και παρόλο που είμαι ικανοποιημένος από την εξέλιξή μου σε αυτά τα 3.5 χρόνια, γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μου που μπορώ ακόμα να βελτιώσω.”

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code