ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Felipe Massa: "Το μονοθέσιο της Williams "πολύ πιο επιθετικό" τη νέα χρονιά"


Πριν ξεκινήσει η αποχώρηση του στο τέλος της περασμένης σεζόν, ο Felipe Massa μπόρεσε να ρίξει μια γρήγορη ματιά στο μονοθέσιο της Williams για το 2018, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από αυτό που είδε.

Το νέο αυτοκίνητο της ομάδας του Grove με το νέο μονοθέσιο θα είναι το πρώτο σχεδιαστικό  project που έχει επιβλέψει ο τεχνολόγος της Williams, Paddy Lowe και σύμφωνα με τον Massa οι αλλαγές σε σχέση με το περσινό, την FW40 είναι σημαντικές.

Ο βραζιλιάνος πρώην πια πιλότος της Williams δήλωσε στο Motorsport.com.:

"Είδα το νέο αυτοκίνητο στην αεροδυναμική σήραγγα και είδα τόσες πολλές αλλαγές που φαίνονται αρκετά ενδιαφέρουσες".
"Όλοι εργάζονται, ίσως να φτάνεις στον πρώτο αγώνα και όλοι να έχουν τόσες διαφορετικές αλλαγές σε όλους τομείς. Το μονοθέσιο μοιάζει πολύ πιο επιθετικό, φαίνεται πολύ διαφορετικό, έτσι πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί".

Το 2017, η Williams δεν κατάφερε να χτυπήσει τη Force India ως την τέταρτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ή το «best of the rest» καλύτερα, πίσω από τους τρεις πρώτους Mercedes, Ferrari και Red Bull.

Με τη σημαντική πρόοδο που αναμένεται από τη McLaren και τη Renault αυτή τη σεζόν, ο Massa πιστεύει ότι ο Williams θα αντιμετωπίσει ένα άλλο δύσκολο έτος.

"Θα υπάρχει η Renault που θα βελτιώθει σημαντικά, Θα υπάρχει επίσης η McLaren, οπότε πρέπει να δούμε πόσο μπορεί να μπορεί να βελτιωθεί.
"Πρέπει να δούμε και τι μπορούν να κάνουν οι οδηγοί, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα έχει ένα καλύτερο αυτοκίνητο σε σύγκριση με αυτό που είχαμε μέχρι τώρα", δήλωσε ο Felipe.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code