ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νέα αρχή στην καριέρα του Daniil Kvyat στην Formula 1 που συνεχίζει με την Ferrari


Όλοι θυμόμαστε τον τρόπο που παραμερίστηκε ο πρώην οδηγός της Red Bull και της Toro Rosso μεσούσης της σεζόν. Από σήμερα ανήκει στην οικογένεια της Ferrari..

Πολλοί θεώρησαν πως η καριέρα του Daniil Kvyat στην F1 δεν είχε πια ελπίδα να συνεχιστεί. Και όμως ποτέ μη λες ποτέ αφού η Ferrari ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του ως οδηγό εξέλιξης γνωστοποιώντας το στο Twitter και ο ρώσος θα ενσωματώθει με τους άλλους δύο οδηγούς της Scuderia τους Leclerc και Giovinazzi.

O 23χρονος έχει εμπειρία 72 Grand Prix στη Formula 1, συμμετέχοντας από το 2014 με την Toro Rosso. Το 2015 προβιβάστηκε στην Red Bull όπου έμεινε και την επόμενη χρονιά μέχρι το κινεζικό Grand Prix, όπου έκανε «χώρο» για τον Max Verstappen αφού τα αποτελέσματα του δεν δικαίωσαν τους ανθρώπους της Αυστριακής ομάδας, οπότε και επέστρεψε στην Toro Rosso(σαν είδος επίπληξης άραγε;). Ο Kvyat ποτέ δεν μπόρεσε να κάνει το come back έτσι παραγκωνίστηκε και στην Toro Rosso η οποία έδωσε ευκαιρίες σε νέους οδηγούς όπως ο Pierre Gasly και ο Brenton Hartley.

Μάλιστα το 2018 άφηνε εκτός F1 τον νεαρό ρώσο η τουλάχιστον έτσι νομίσαμε μέχρι σήμερα..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code