ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αγαπήσατε κάποιον...Βράνιες χωρίς λόγο

Ο Βόσνιος στόπερ ουσιαστικά θα αποτελέσει παρελθόν το επόμενο διάστημα από την ΑΕΚ.
Η αποχή του από την σημερινή προπόνηση άνευ λόγου και αιτίας σε συνδιασμό με το θέμα της Άντερλεχτ ήρθε να προστεθεί στα όποια σκαμπανευάσματα είχε η μέχρι τώρα σχέση του Βράνιες με την ΑΕΚ.
Ένας παίκτης, ο οποίος όχι μόνο αγαπήθηκε από μεγάλη μερίδα του κόσμου αλλά κάτι σημαντικότερο,λατρεύτηκε !

Ένα συναίσθημα που ένιωσαν οι φίλοι της ΑΕΚ , χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος. Εκτός εάν θεωρήσουμε σοβαρό ότι πανηγύριζε μαζί με την Ορίτζιναλ και την υποστήριζε, πουλώντας όπως το λένε απλά λαϊκά «οπαδιλίκι». Όσον αφορά τις αγωνιστικές του ικανότητες, οι οποίες είναι αρκετά αμφισβητούμενες , δείχνουν την ποιότητα ενός παίκτη κάτω του μετρίου.Ένας σέντερ μπακ , ο οποίος βρέθηκε στην ομάδα από...σπόντα ( ελέω Μπάγιεβιτς ) την στιγμή που βρισκόταν σε μία..ξεχασμένη ομάδα της Ρωσίας, ονόματι Τομ Τομσκ.Ένας αμυνικός που δεν γνωρίζει από σύγχρονο ποδόσφαιρο, δηλαδή να έχει την ικανότητα να αρχίσει παιχνίδι από την άμυνα.Ένας ποδοσφαιριστής που μέχρι να υπογράψει στον Δικέφαλο είχε αλλάξει 10 ομάδες σε ηλικία μόλις 27 χρόνων (!)

Να θυμηθούμε άλλο ένα πρόσωπο στο πρόσφατο παρελθόν που είχε την ίδια συμπεριφορά, ακούει στο όνομα Γκουστάβο Πογιέτ.Προπονητής που ήρθε ,άλλαξε την εικόνα της Ένωσης μαγικά και είχε χειριστεί πολύ καλά τον τομέα των δημοσίων σχέσεων.Την κατάληξη την γνωρίζουμε όλοι...

Ο Βράνιες θα συμπεριληφθεί στην λίστα των προσώπων που πέρασαν από τους κιτρινόμαυρους και αγαπήθηκαν και μισήθηκαν σε χρόνο...ρεκόρ.Η ιστορία δείχνει πως οι φίλοι της ΑΕΚ δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code