ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα είδε...όλα στην Ριζούπολη ο Πανιώνιος


Το σημερινό παιχνίδι στο "Γεώργιος Καμάρας" αποτελεί μια ακόμα απόδειξη για το πόσο ρευστές είναι οι ισορροπίες στη
φετινή Superleague. Ο εκ των τελευταίων της βαθμολογίας Απόλλωνας Σμύρνης κυριάρχησε επί του Πανιωνίου, προηγούνταν μέχρι το 78' χάρη σε γκολ του Μπαρτολίνι, όμως είδε την τύχη να του γυρνά την ... πλάτη στη φάση της ισοφάρισης. Παραμένουν στην 14η θέση οι γηπεδούχοι και στην 5η οι φιλοξενούμενοι.

Ο Απόλλωνας μπήκε με όρεξη και μαχητικότητα στο παιχνίδι και αιφνιδίασε τους κυανέρυθρους, διατηρώντας από το ξεκίνημα τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αν και ο Πανιώνιος σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία μόλις στο 3ο λεπτό, με χαμένο τετ α τετ του Κόρμπου, στη συνέχεια του ημιχρόνου ο Απόλλωνας ήταν εκείνος που είχε να επιδείξει επιθετικές πρωτοβουλίες.

Στο 14' ο Κονέ προειδοποίησε με δυνατό σουτ τον Κότνικ, όμως ο Σλοβένος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 27' το σουτ του Κούρου δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του Πανιωνίου, ενώ και στο 33' η γυριστή κεφαλιά του Κύργια κατέληξε στην αγκαλιά του Κότνικ. Οι γηπεδούχοι τελικά βρήκαν το γκολ στο 38' από στημένη φάση. Στην εκτέλεση φάουλ του Κούρου η άμυνα του Πανιωνίου αδράνησε και ο Μπαρτολίνι δε δυσκολεύτηκε να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι, για το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γρηγορίου πέρασε στο ματς τον Γεσίλ στη θέση του Λάμπρου, στέλνοντας τον Μασούρα στις πτέρυγες και τον Γερμανό στράικερ δίπλα στον Ντουρμισάι. Ο Πανιώνιος επιχείρησε να κυκλοφορήσει καλύτερα τη μπάλα και να επιτεθεί με τη μπάλα κάτω, χωρίς να απειλήσει πάντως μέχρι το 70ο λεπτό. Αντιθέτως ο Απόλλωνας είχε μια καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 72' με ωραίο σουτ του Κονέ που απέκρουσε σωτήρια ο Κότνικ.

Στο 75' όμως προειδοποίησε ο Πανιώνιος με ωραίο φάουλ του Σπιριντόνοβιτς που έβγαλε σε κόρνερ ο Τσόβιτς, ενώ στο 78' ο Γιώργος Μασούρας πέτυχε ένα εντυπωσιακό αλλά κι εξίσου τυχερό γκολ. Σούταρε μετά από πάσα του Κόρμπου, πετυχαίνοντας το αριστερό δοκάρι του Τσόβιτς. Στάθηκε τυχερός όμως, καθώς η μπάλα βρήκε στην πλάτη του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και κατέληξε στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό φάνηκε να λυτρώνει τους κυανέρυθρους, οι οποίοι στη συνέχεια διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 90' ο Κόρμπος έπιασε το σουτ μετά από απομάκρυνση σε εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Τσόβιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Ένα λεπτό μετά ο Απόλλωνας βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ της νίκης, όμως ο μοιραίος Κονέ νικήθηκε εξ επαφής από τον Κότνικ.

Το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα βρήκε τον Πανιώνιο με δέκα παίκτες, αφού ο Παπαγεωργίου αποβλήθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Σε γενικές γραμμές οι κυανέρυθροι μπορούν να αισθάνονται τυχεροί από τη σημερινή ισοπαλία, καθώς η εμφάνισή τους δεν κυμάνθηκε στα γνωστά στάνταρ, ίσως λόγω και της κούρασης από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον ΌΦΗ. Από την άλλη ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει σωτήριο τρίποντο στην έδρα του, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως στάθηκε άτυχος στη φάση του γκολ της ισοφάρισης.

Οι συνθέσεις:
Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Τσόβιτς, Κύργιας, Παπάζογλου, Ναδάλες, Κούρος, Μπαρτολίνι, Κονέ, Αλμπάνης, Μενδρινός (80’ Ντεβέσα), Στάθης, Καστιγέχος (84’ Σιατραβάνης)

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Γκιοατά, Σαραμαντάς (64’ Παπαγεωργίου), Κόρμπος, Σιώπης (64’ Σαββίδης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου (46’ Γεσίλ), Ντουρμισάι






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code