ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξυπνάει αναμνήσεις ο προημιτελικός της ΑΕΚ με Ολυμπιακό

Ξυπνάει αναμνήσεις και μάλιστα δυσάρεστες για το άθλημα , άλλη μία φορά όπου ένας αγώνας διεκόπη και δεν τελείωσε ποτέ.


Ήταν ο 2ος αγώνας της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος πριν τρία χρόνια και συγκεκριμένα 11 του μήνα.Είχε προηγηθεί το 1-1 στο Γ.Καραϊσκάκης με την τότε ΑΕΚ της Β' Εθνικής να δείχνει τα σημάδια της επιστροφής της στον πρωταθλητή τότε Ελλάδος.

Όλα φαίνονταν πως θα ήταν καλά και στο τέλος θα έχουμε μία φυσιολογική ποδοσφαιρική βραδιά , μετά από έναν αγώνα γιορτής.Κάποιοι όμως είχαν άλλα σχέδια, ο Ολυμπιακός πετυχαίνει γκολ με τον Φρανκ Ο' Χάρα στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης.Ένα τέρμα , το οποίο κατά πολλούς φαίνεται πως επετεύχθη χρησιμοποιώντας το χέρι του ο παίκτης των ερυθρολεύκων.

Η συνέχεια γνωστή, υπήρξαν χειρονομίες προς την κερκίδα των οργανωμένων της ΑΕΚ από τον προπονητή Βίτορ Περέιρα, αλλά και από τον τότε μέσο της ομάδας του Πειραιά,Κασάμι. Κάποιοι οπαδοί με αφορμή αυτό το περιστατικό αποφάσισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα αυτά σε ένα κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με 70.000 κόσμο.Ένας αγώνας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και εν τέλει πήγε με σκορ 0-3 στον Ολυμπιακό.

Φέτος η ιστορία επαναλαμβάνεται, κιτρινόμαυροι και ερυθρόλευκοι έτοιμοι να βρεθούν αντιμέτωποι στους «8», του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code