ΑΕΛ: Συμφώνησαν με Τρίκαλα για Γιαννιτσάνη


Κάτοικος..Τρικάλων, όπως όλα δείχνουν ο Γιαννιτσάνης.


Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ο 23χρονος επιθετικός , καθώς οι δύο ΠΑΕ συμφώνησαν προφορικά.
Στους «σταχυοφόρους» αγωνίσθηκε την περσινή σεζόν, όπου σε 36 συμμετοχές μέτρησε 17 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ.Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Λάρισας, δύσκολα θα έβρισκε θέση στα πλάνα του προπονητή της ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη και αποφασίστηκε να λυθεί από κοινού η συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για τη μετακίνηση σε αυτήν του ποδοσφαιριστού μας Νίκου Γιαννιτσάνη. Η μετακίνηση θα γίνει με τη διαδικασία της ελεύθερης μεταγραφής και θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί εκτός απροόπτου.

Ο 23χρονος Νίκος Γιαννιτσάνης αγωνίστηκε στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ως δανεικός με ιδιαίτερη επιτυχία και ήταν μαζί με τον Νίκο Κουσκουνά οι δύο πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος της Football League.

Η μεταγραφή έγινε μετά από αίτημα του Νίκου Γιαννιτσάνη, ο οποίος αρνήθηκε να δοθεί δανεικός και με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Ηλία Φυντάνη, ο οποίος του γνωστοποίησε ότι μετά την απόκτηση του Nemanja Mladenovic, την προώθηση του Γιάννη Μασούρα στην επίθεση και την ύπαρξη εκεί των Deletic, Krizman, Perrone και Ναζλίδη πολύ δύσκολα θα έβρισκε θέση ακόμη και στην δεκαοκτάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, κάτι το οποίο θα ήταν ιδιαίτερα άδικο για την ποδοσφαιρική αξία του παίκτη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια