ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο χέρι της ΑΕΚ να φανεί εύκολος αντίπαλος ο ΠΑΣ

Αγώνα για γερά νεύρα περιμένουμε να δούμε απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες (19.30), με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η σκληροτράχηλη ομάδα του κ.Πετράκη σε μία ενδεχόμενη νίκη φθάνει πιο κοντά στην 5αδα όπου είναι και ο στόχος τους. Από την άλλη οι κιτρινόμαυροι βλέπουν την κορυφή , κάτι που έχουν συνηθίσει άλλωστε από την αρχή της σεζόν. Εάν και εφόσον σήμερα η Ένωση πάρει τους τρεις βαθμούς , τότε με συνδυασμό αποτελεσμάτων από τον Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα σκαρφαλώνει κορυφή και μένει εκεί μόνη της.

Σίγουρα όπως και να έχει δεν θα είναι εύκολο το έργο και από τις δύο πλευρές.Από την μία, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στην έδρα της μοιάζει ακλόνητο φαβορί όντας η δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος στο σπίτη της , έχοντας κερδίσει σε αυτήν 19 βαθμούς.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να μην είναι η ομάδα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια,ωστόσο παραμένει επικίνδυνος και μπορεί να κάνει την ... ζημιά ανά πάσα στιγμή.

Εάν η ΑΕΚ σταθεί στο ύψος των περιστάσεων της και εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, τότε δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα, καθώς οι Ιωαννίτες μακριά από το σπίτι τους αντιμετωπίζουν προβλήματα φέτος, έχοντας πάρει μόλις 6 βαθμούς, κάτι το οποίο τους συγκαταλέγει στην 11η χειρότερη ομάδα εκτός έδρας στην φετινή Superleague Σουρωτή.

Αποστολή ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Κλωναρίδης, Μοράν, Λιβάγια, Αραούχο, Γιακουμάκης

Αποστολή ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Λίλα, Καρανίκας, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Ντόλοβατς, Σολτάνι, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Μπετρά, Κόντε, Ζαχαρός, Μανθάτης, Μιχαήλ και Βιντάλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code