ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αγχώθηκε στο τέλος αλλά ... κέρδισε ! Ξάνθη-Πλατανιάς 3-2

Μπορεί να πιέστηκε, μπορεί να αγχώθηκε σε κάποιες φάσεις, ωστόσο η ακριτική ομάδα κατάφερε να πάρει το τρίποντο που θα τους ανεβάσει στην 6η θέση.
Ο Πλατανιάς έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του αλλά ο παράγοντας τύχη ήταν εναντίον του.Άλλη μια εβδομάδα που θα βρει τους Κρητικούς στην τελευταία θέση.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Εάν δεν είχε σκοράρει νωρίς στο ημίχρονο η Ξάνθη τότε τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για τους γηπεδούχους.Καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους αυτοί που πίεζαν και έκαναν φάσεις ήταν οι Κρητικοί,ωστόσο κατάφεραν ουσιαστικά να χάνουν από μόνοι τους...Το πρώτο γκολ ήρθε στο 5' με πέναλτι από τον Γέντρισεκ.Το πέναλντι κέρδισε ο Κίκε Μπουλά, όπου έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Ντικαμονά από πίσω.Δύο σουτ του Μάλσα και του Καρυπίδη στο 26' και 27' αντίστοιχα έδωσαν μία ευκαιρία στον Πλατανιά να ισοφαρίσει , ωστόσο ο Ζίβκοβιτς είπε «όχι».Ένα λεπτό αργότερα, στο 28' το 2-0 γράφει η Ξάνθη με τον Μπαξεβανίδη να κάνει ένα ωραίο σουτ , το οποίο κατέληξε στα δίχτυα.Μεγάλη φάση για να μειώσει έχασε ο Δημούτσος στο 29' με τον πορτιέρο της Ξάνθης να αποσωβεί τον κίνδυνο από το σουτ που έγινε μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο 45λεπτο συνέχισε από εκεί που σταμάτησε το πρώτο.Ο Πλατανιάς πίεζε και έκανε φάσεις με κύριο εκφραστή τον Δημούτσο όμως η Ξάνθη αμυνόταν και βρισκόταν μπροστά στο σκορ.Οι προσπάθειες των παικτών είναι πολύ δύσκολες , καθώς έχουν αντίπαλο τους και τον άνεμο .Από το 78' και μετά το παιχνίδι γίνεται ροντέο, αρχικά γκολ και 3-0 με τον Γέντρισεκ σε τετ-α-τετ . 3-1 μειώνει ο Πλατανιάς με τον Ενσικουλού στο 80' με πέναλτι που κέρδισε προηγουμένως ο ίδιος από τον Φλίσκα.Απίστευτα πράγματα και 3-2 από τον Πετρόπουλο, ο οποίος τοποθέτησε όμορφα το σώμα του και με ωραίο σουτ φέρνει τον Πλατανιά μία ανάσα πριν τον πολυπόθητο βαθμό που έχει τόσο καιρό ... να χαρεί.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Λουσέρο (46' λ. τρ. Καμαρά), Ντε Λούκας (61' Φασίδης), Μεχία, Κίκε (82' Σιλά), Γέντρισεκ, Τριάδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κλιάιτς, Ουές (68' Παπανικολάου), Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον, Ντουαλά (68' Γκζέλτσακ), Δημούτσος, Μαλσά, Ενσικουλού, Κοροβέσης, Πετρόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code