ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κέρδισε και παρέμεινε στην κορυφή, Ολυμπιακός - Λαμία 2-0


Με άψογη κυκλοφορία της μπάλας, διατήρηση της κατοχής, πρέσινγκ και αμεσότητα με στόχο την όσο δυνατόν
μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις επιθέσεις, ο νέος Ολυμπιακός του Γκαρθία έδωσε μια πρώτη γεύση για το τι θα δα δούμε στο εξής. Με δύο γρήγορα γκολ καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο το ματς με τη Λαμία και συνεχίζει την κούρσα του πρωταθλήματος από την κορυφή της βαθμολογίας. Σκόρερ οι Μάριν και Ανσαριφάρντ.

Τα άξια αναφοράς της αναμέτρησης συνέβησαν στο πρώτο μέρος, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι μπήκαν με στόχο να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα, ενώ οι Λαμιώτες παρατάχθηκαν με το γνωστό τους αμυντικό πλάνο. Αυτό πάντως κάμφθηκε από το 9ο λεπτό, όταν ο Φορτούνης πέρασε στον Μάριν κι εκείνος με πανέμορφο "σκάψιμο" πάνω από τον Παπαδόπουλο άνοιξε το σκορ. Τα τέρματα του Ολυμπιακού διπλασίασε στο 37' ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός πέτυχε το 9ο του γκολ στο πρωτάθλημα, έπειτα από ωραίο κλέψιμο και ασίστ του Ζιλέ.

Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου για να βάλει και τρίτο γκολ, ενώ στη συνέχεια του παιχνιδιού δε σημειώθηκε κάτι ιδιαίτερο. Η Λαμία ουδέποτε έδειξε ικανή να πάρει κάτι από το ματς, σε μια ούτως ή άλλως πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Φιγκέιρας, Ένχελς, Μποτία, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Φορτούνης (81' Σεμπά), Μιραλάς (70' Πάρντο), Μάριν, Ανσαριφάρντ (85' Τζούρτζεβιτς).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης (72' Ορτέγκα), Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (51' Κουτρομάνος), Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Ακόστα (52' Βουό), Βάντερσον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code