ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Χ"αμένος στην Τρίπολη, Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 1-1


Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο περιθώριο της 19ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. Οι γηπεδούχοι με αυτό τον πολύτιμο βαθμό έφτασαν τους 27. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με αυτή την γκέλα έμειναν στο -1 από τον πρώτο ΠΑΟΚ και στο +1 από την τρίτη ΑΕΚ.


Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Το παιχνίδι στην Τρίπολη ξεκίνησε με ωραίο ποδόσφαιρο και τον Αστέρα να απειλεί την εστία των "ερυθρόλευκων" για πρώτη φορά στο 8' με σουτ του Τόνσο. Ο Ολυμπιακός έχασε καλή ευκαιρία με το υπό πίεση σουτ του Πάρντο που έδιωξε ο Αθανασιάδης. Οι Αρκάδες απάντησαν στο 13' με 2 κεφαλιές των Τόνσο και Μανιά χωρίς αποτέλεσμα. Η καλή εικόνα των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 21'. Ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε όμορφα το φάουλ από αριστερά, ο Ιγκλέσιας νίκησε στην προσωπική εναέρια μονομαχία τον Ένχελς και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Προτό για το 1-0. Ο Μανιάς σούταρε ωραία στο 23', με τον Βέλγο γκολκίπερ να πέφτει και να διώχνει. Ο Ολυμπιακός συνήλθε και με πρωταγωνιστή των Μιραλάς έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Βέλγος χαφ είχε δύο εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ, με την πρώτη να περνάει λίγο άουτ και την δεύτερη να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι μετά από επέμβαση του Αθανασιάδη. Στο 39ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το ημίχρονο έκλεισε με σπουδαία ευκαιρία των γηπεδούχων σε σουτ του Μουνάφο, με τον Προτό να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ στο 44ο λεπτό.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Το δεύτερο μέρος άρχισε με καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών λόγω χρήσης δακρυγόνων, μετά από προσπάθεια ορισμένων ατόμων να μπουν στο γήπεδο. Ο Αστέρας Τρίπολης είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Κυριακόπουλο, να δοκιμάζει από στημένη φάση τα αντανακλαστικά του Προτό στο 47'. Για του Πειραιώτες ο Μιραλάς στο 53' είχε ένα επικίνδυνο σουτ από το ημικύκλιο που μπλοκαρίστηκε. Ακόμα ένα άστοχο σουτ, με τον Μουνάφο από τον άξονα στο 63'. Επόμενη μεγάλη φάση των φιλοξενούμενων στο 72' με σουτ του Ζιλέ που απέκρουσε δύσκολα ο κίπερ των Αρκάδων ενώ το σουτ του Σισέ έφυγε πάνω από την εστία στο 74'. Ο χρόνος κυλούσε και ο Ολυμπιακός πίεζε όλο και περισσότερο για το πολυπόθητο γκολ της νίκης, έχοντας ένα δυνατό σουτ του Κούτρη στο 81' που έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τους "κιτρινομπλέ" να παίρνουν την ισοπαλία και τους "ερυθρόλευκους" να χάνουν έδαφος στην μάχη του τίτλου.


Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (Ισνάλδο 64'), Τόνσο, Κυριακόπουλος (Ντουντού74'), Μανιάς (Καλτσάς 84')

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρσία): Προτό, Φιγκέιρας, Ένχελς, Σισέ (Τζούρτζεβιτς 85'), Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Πάρντο (Οφόε 70'), Μάριν (Φορούνης 46'), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code