ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Zak Brown: Ο Ron Dennis θα είχε κάνει το ίδιο


Ο εκτελεστικός διευθυντής της McLaren, Ζak Brown, πιστεύει ότι και ο επί δεκαετίες επικεφαλής της Mclaren στην F1, Ron Dennis, θα έπραττε το ίδιο και θα άφηνε ίσως και νωρίτερα τη συνεργασία με την Honda αν ήταν ακόμα επικεφαλής της ομάδας.

Η Honda επέστρεψε ως συνεργάτης κινητήρων της McLaren το 2015, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το πλάνο και αντί για νίκες και βάθρα  βρέθηκε να ανταγωνίζεται τους τελευταίους συνδυασμούς του grid.
Παρόλο που υπήρξε μια μικρή βελτίωση φέτος, η ομάδα Woking ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο ότι η συνεργασία με τον ιαπωνικό κατασκευαστή θα τερματιστεί μετά από αυτή τη σεζόν και θα μεταβούν στους υβριδικούς κινητήρες της Renault.

Σε συνέντευξη του, που παραχώρησε στην Rachel Brookes του Sky Sports F1, όταν ρωτήθηκε για το τι πιστεύει πως θα έκανε ο Dennis σχετικά με την λύση της συνεργασίας με τον ιαπωνικό κατασκευαστή, δήλωσε:

 «Νομίζω ότι θα είχε κάνει το ίδιο.
"Ήταν εδώ όταν αυτές οι συνομιλίες ήταν σε εξέλιξη και νομίζω ότι ο Ron πάντα είχε, έχει και πάντα θα έχει τα καλύτερα συμφέροντα για την McLaren, αφού είναι η ομάδα της καρδιάς του, είναι ο Μr. McLaren.Bασανίζεται μέσα του όσο δεν μας βλέπουμε να κερδίζουμε αγώνες".

Ο Brown πρόσθεσε ότι και οι δύο πλευρές  προσπάθησαν να κάνουν επιτυχημένα τη δουλειά, αλλά ήξεραν ότι πριν από τη σεζόν του 2017 δεν ήταν εύκολο να επανέλθουν.

"Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε προβλήματα στη δοκιμή στη Βαρκελώνη και εργαστήκαμε σκληρά για έξι μήνες για να βρούμε λύσεις που θα μας έδιναν την πεποίθηση ότι θα είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί το 2018", δήλωσε.
To 2017 ήταν η τελευταία χρόνια της συνεργασίας Mclaren Honda..

"Τελικά, αφού δοκιμάσαμε πολλά διαφορετικά πράγματα και πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ένιωθα ότι δεν μπορούσαμε να φτάσουμε εκεί. Τρία χρόνια είναι πολύς χρόνος στη Formula 1 και έτσι έπρεπε να αλλάξουμε την κατεύθυνση για να επιστρέψουμε την ομάδα μας στην κορυφή. "

Πηγή: planetf1.com 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code