ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοντά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ο Victor Wanyama!

Ο μέσος της Tottenham επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από έναν τραυματισμό στο γόνατο και σύντομα μπορεί να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα, σύμφωνα με τον Mauricio Pochettino.


Ο Wanyama είναι εκτός αγωνιστικής δράσης μετά την ήττα των Σπιρουνιών με 2-1 από την Chelsea τον Αύγουστο.

Η ομάδα του Pochettino επισκέπτεται την Burnley απόψε, και ο Αργεντίνος τεχνικός αναφέρει ότι το κενό του Κενυάτη αυτή τη σεζόν είναι εμφανές.

"Είναι ένα πολύ καλό συναίσθημα για αυτόν", δήλωσε ο Αργεντίνος.

"Θα δούμε πότε μπορεί να πάρει μέρος σε αγώνες. Την περασμένη σεζόν, ήταν πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς.”

"Και τη φετινή σεζόν, είναι αλήθεια. Σε μια θέση που πρέπει να είμαστε δυνατοί, μας έχει λείψει ένας παίκτης σαν κι αυτόν.”

"Θα είναι φανταστικό εάν μπορεί να πάρει μέρος σε αγώνες το συντομότερο δυνατό, γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης - ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς".

Ο Wanyama, ο οποίος έχασε μόλις δύο παιχνίδια της Premier League πέρυσι, υπέστη αρχικά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Θα χάσει το σημερινό παιχνίδι στο Turf Moor, αλλά μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στα τρία παιχνίδια που δίνει η ομάδα του σε διάστημα δέκα ημερών, εναντίον της Southampton, της Swansea και της West Ham.

Ο βοηθός προπονητή, Jesus Perez πρόσθεσε: "Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας το καλοκαίρι, μέσα στην ίδια ημέρα, είχε δύο περιστατικά τραυματισμού αλλά συνέχισε να προπονείται.”

"Στη συνέχεια, πήγαμε στην Αμερική και έπαιξε μερικά λεπτά εναντίον της PSG [σε φιλικό] και στη συνέχεια τον προστατέψαμε μέχρι το δεύτερο παιχνίδι της σεζόν εναντίον της Chelsea.”

"Είχε μια κακή αντίδραση σε αυτό το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε όλα τα μέτρα για να αποφύγουμε οτιδήποτε σοβαρό [όπως να πρέπει να κάνει χεριουργείο] και, μέχρι στιγμής, το έχουμε πετύχει.”

"Έχει αντιδράσει πολύ καλά στις τελευταίες προπονήσεις."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code