ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Andy Robertson μιλάει για το πώς ο James Milner τον έχει βοηθήσει στη Liverpool!

Ο Σκωτσέζος διεθνής έχει γίνει πια βασικός στην πρώτη ομάδα, ενώ στην αρχή είχε δυσκολευτεί να βρει χρόνο συμμετοχής.


Ο Andy Robertson έχει αποκαλύψει το χρέος που οφείλει στον James Milner – τον παίκτη τον οποίο αγοράστηκε για να αντικαταστήσει.

Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο για τον Alberto Moreno έδωσε στο Robertson την ευκαιρία να εντυπωσιάσει τις τελευταίες εβδομάδες έχοντας περάσει μεγάλο μέρος των πρώτων μηνών του στο Anfield στο περιθώριο.

Ο διεθνής Σκωτσέζος αγοράστηκε από τη Hull City το καλοκαίρι για να κοντράρει τον Moreno για την θέση του αριστερού μπακ, με τον Milner ο οποίος έπαιξε εκεί για όλη την περασμένη σεζόν, να επιστρέφει στην κλασσική του θέση στο κέντρο.

Και ο Robertson είναι πολύ ευγνώμων στους δύο αρχηγούς της ομάδας, Milner και Henderson, για τη βοήθειά τους με την προσαρμογή του στη ζωή στη Liverpool.

"Αυτός (o Milner) είναι πολύ καλός μαζί μου", δήλωσε ο 23χρονος. "Είναι τέλειος επαγγελματίας και ο καθένας μπορεί να μάθει από αυτόν. Με βοήθησε πολύ.”

"Έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες για ολόκληρη την καριέρα του - αυτός είναι ο πρώτος μεγάλος σύλλογος στον οποίο έχω παίξει εγώ. Από αυτή την άποψη, έχει τεράστια εμπειρία. Μου είπε: μην αφήσεις την απόδοση σου να πέσει, να είσαι υπομονετικός και να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά.”

"Θα είμαι εδώ για πολύ καιρό, είμαι μόνο τρεις ή τέσσερις μήνες μέσα σε ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο. Έχω πολύ χρόνο να εξελιχθώ και να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ, κάτι στο οποίο δεν είμαι καν κοντά τώρα.”

"Με βοήθησε να κρατήσω την απόδοσή μου ψηλά και το κεφάλι μου ψηλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα. Υπήρχαν και άλλα παιδιά – ο Henderson, ο αρχηγός, είναι εξαιρετικός μαζί μου, μιλώντας και βοηθώντας με.”

"Χρειάζεσαι αυτούς τους ανθρώπους σε στιγμές που δεν αγωνίζεσαι. Όπου έχω παίξει προηγουμένως, έχω συνηθίσει να παίζω κάθε εβδομάδα.”

"Αλλά ήξερα ότι θα έπρεπε να είμαι υπομονετικός εδώ, δεν είχα ψευδαισθήσεις. Ευτυχώς, είμαι αρκετά υπομονετικό άτομο - όσο εργάζομαι σκληρά και μπορώ να δω πρόοδο τότε είμαι χαρούμενος. Όταν έρθουν τα παιχνίδια πρέπει να προσπαθήσω να αρπάξω την ευκαιρία μου."

Έχοντας κάνει μόνο τρεις εμφανίσεις πριν από την αρχή του μήνα, ο Robertson έχει ξεκινήσει τα τελευταία πέντε παιχνίδια της Liverpool και αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του για την επίσκεψη στη Swansea την Τρίτη.

Ήταν μέρος της Hull που προσπάθησε μάταια να αποφύγει τον υποβιβασμό την περασμένη σεζόν και παραδέχεται ότι η εμπειρία αυτή είναι τελείως διαφορετική από την πρόκληση που αντιμετωπίζει με την ομάδα του Jurgen Klopp.

"Όταν βρισκόμουν στη Hull, ειδικά στην Premier League αμυνόμασταν στα περισσότερα παιχνίδια γιατί όταν ερχόμασταν αντιμέτωποι με τις μεγάλες ομάδες έπρεπε να κάνουμε αυτό που κάνουν τώρα οι άλλες ομάδες εναντίον μας", πρόσθεσε ο Robertson, μιλώντας στο liverpoolfc.com.

"Έπρεπε να καταστήσουμε δύσκολο για τις αντίπαλες ομάδες να μας κερδίσουν, γιατί ξέραμε πως η ατομική μας ποιότητα δεν ήταν όσο καλή ήταν η δικιά τους.”

"Το να είμαι από την άλλη πλευρά του νομίσματος τώρα είναι μια μεγάλη αλλαγή για μένα – έχεις την μπάλα πολύ περισσότερο, έχεις τον έλεγχο της κατοχής και πάντα πρέπει να είσαι έτοιμος αμυντικά, πιθανότατα περισσότερο από ποτέ, γιατί πρέπει να προσέχεις στην αντεπίθεση.”

"Μάλλον ήταν δύσκολο να το συνηθίσω αλλά νομίζω ότι το συνήθισα αρκετά γρήγορα. Υπήρξε μια χρονική περίοδος που δεν έπαιζα σε πολλά παιχνίδια, αλλά πιθανότατα ήταν επειδή η ομάδα τα πήγαινε πολύ καλά.”


"Όλοι δυσκολευτήκαμε να μπούμε στην ομάδα. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις και να προσαρμοστούμε στο νέο τρόπο παιχνιδιού και να μάθουμε από τους άλλους παίκτες."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code