ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Lewis Hamilton αποκαλύπτει ποιου οδηγού τα αποτελέσματα ψάχνει κατά τη διάρκεια των αγώνων


Ο Lewis Hamilton παραδέχτηκε ότι επιθυμεί να αναζωπυρωθεί η αντιπαλότητα του με τον Fernando Alonso την επόμενη σεζόν και πάντα ψάχνει για τα αποτελέσματα του πρώην team mate του στους αγώνες.

Ο Lewis Hamilton και ο Fernando Alonso είχαν μια έντονη αντιπαλότητα το 2007, όταν μαζί  αγωνίστηκαν για τη McLaren.
Ο Ισπανός ολοκλήρωσε την σεζόν με ισοβαθμία απέναντι στον ρούκι τότε Lewis, ένα βαθμό λιγότερο αμφότεροι από τον παγκόσμιο πρωταθλητή εκείνης της χρονιάς, Kimi Raikkonen, αλλά από τότε ουδέποτε υπήρξε μεταξύ τους άλλη ουσιαστική μάχη.

Ωστόσο, ο Hamilton παραδέχθηκε ότι ελπίζει ότι θα υπάρξει την επόμενη σεζόν μετά τη μετάβαση της McLaren από τη Honda σε κινητήρες της Renault.

"Είχα μια μεγάλη μάχη με τον Fernando νωρίτερα φέτος προς το τέλος της σεζόν [στο Μεξικό]", είπε.
"Θα ήθελα πολύ να έχω περισσότερες μάχες μαζί του σε ένα πολύ πιο ίσο παιχνίδι. Πιστεύω ότι η McLaren αντιμετώπισε μια τόσο δύσκολη περίοδο".

Αλλά παρά τους πρόσφατους αγώνες της ομάδας του Woking, ο Hamilton παραδέχθηκε ότι δεν έχει πάψει να νιώθει αμέριστη αγάπη για αυτούς(σ.σ. την ομάδα της Mclaren) και ελέγχει τακτικά τα αποτελέσματα του Alonso τα σαββατοκύριακα των αγώνων για να τσεκάρει τον πρώην ομόσταβλο  του.

«Μεγάλωσα με την McLaren από τότε που ήμουν 13 και όταν έχουμε παράδειγμα κατατακτήριες, πάντα κοιτάζω να δω πού είναι ο Fernando και σε ποια θέση - βλέποντας την πρόοδό τους. Φυσικά έχουν μια θέση στην καρδιά μου γιατί κατάφερα τεράστια πράγματα μαζί τους. Πραγματικά, πραγματικά ελπίζω ότι το επόμενο έτος να είναι ένα επιτυχημένο έτος για την Mclaren και να αγωνιζόμαστε μαζί τους για τις νίκες".
Εδώ ο βρετανός με το μονοθέσιο της Mclaren 

Πηγή: express.co.uk

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code