Ο Jon Flanagan κατηγορήθηκε για βίαιη επίθεση!

Ο αμυντικός των Κόκκινων θα πρέπει να πάει στο δικαστήριο, επειδή κατηγορείται για βίαιη επίθεση.


Ο Jon Flanagan κατηγορήθηκε για βίαιη επίθεση μετά από ένα περιστατικό στο κέντρο του Λίβερπουλ στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο Flanagan, 24 ετών, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες μετά από ένα περιστατικό στην οδό Duke στις 3:20 π.μ. την περασμένη Παρασκευή.

Εν συνεχεία κατηγορήθηκε για βίαιη επίθεση, πριν απελευθερωθεί με εγγύηση.

Ο αμυντικός των Κόκκινων πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στην αρχή της νέας χρονιάς.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λίβερπουλ έβγαλε μια ανακοίνωση, “Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Jonathan Patrick Flanagan, ηλικίας 24 ετών, από το Cressington στο Λίβερπουλ κατηγορήθηκε για βίαιη επίθεση μετά από ένα περιστατικό στην οδό Duke στο κέντρο της πόλης του Λίβερπουλ στις 3:20 π.μ. την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.”

"Έχει απελευθερωθεί με εγγύηση και θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 2 Ιανουαρίου 2018."

Ο Flanagan έχει κάνει μόνο μια εμφάνιση για την ομάδα του Jurgen Klopp μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, παίζοντας 90 λεπτά στην ήττα από τη Leicester City στο League Cup.

Ο αμυντικός, ο οποίος κλήθηκε από την εθνική Αγγλίας το 2014, έπαιξε σημαντικό ρόλο για τους Κόκκινους την σεζόν 2013-14, αλλά έχει μείνει πολύ πίσω εξαιτίας των τραυματισμών του τα τελευταία χρόνια.

Πέρυσι πέρασε τη σεζόν δανεικός στη Burnley, για την οποία έκανε μόνο 6 εμφανίσεις στη Premier League. Το συμβόλαιό του στο Anfield λήγει το 2019.

Ένας εκπρόσωπος της Liverpool είπε: "Ο σύλλογος έχει ενημερωθεί για ένα υποτιθέμενο περιστατικό που αφορά ένα μέλος της πρώτης ομάδας.”


"Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια για το θέμα ενώ η διαδικασία συνεχίζεται με τις αρμόδιες αρχές".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια