ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Helmut Marko_Μια βόλτα στις εγκαταστάσεις της Honda ήταν αρκετή για να ανανεώσει ο Max


 Σε συνέντευξή του στο Speedweek, ο Dr Helmut Marko της Red Bull Racing αποκάλυψε πως μια επίσκεψη στη Honda έπεισε τον νεαρό Ολλανδό να το συμφωνήσει με την ομάδα που έχει ως λογότυπο το ενεργειακό ποτό, Red Bull.

 Ένα από τα μεγάλα νέα της χρονιάς που πέρασε ήταν η ανανέωση του Max Verstappen που δεσμεύτηκε με τη Red Bull μέχρι το τέλος του 2020, μια απροσδόκητη εξέλιξη καθώς θεωρείται το επόμενο big name στη Formula 1 και μια συμφωνία από τις κορυφαίες, Mercedes ή Ferrari μπορεί να ήταν μια εναλλακτική.

Όμως η Red Bull κατάφερε να πείσει τον φετινό νικητή του Μαλαισιανού και του Μεξικανικού Grand Prix. Διαβάστε τι δήλωσε ο Helmut Marko:
«Εμείς απλώς εξηγήσαμε στο [Max] ποια είναι τα σχέδιά μας για το μέλλον. Του δώσαμε τις  εγγυήσεις ότι θα έχουμε όλους τους κορυφαίους ανθρώπους με συμβόλαια και ανανεώσεις επί αυτών στο άμεσο μέλλον.
"Και ότι έχουμε μια εναλλακτική λύση όσον αφορά τον κινητήρα μας. Πετάξαμε στο κεντρικό τμήμα της Honda στη Sacura όπου έχουν ένα απίστευτο εργοστάσιο και όλα αυτά τον έπεισαν».
Dr Helmut Marko και Max Verstappen υπό το.. βλέμμα του Cristian Horner στα δεξιά

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι οι ταύροι δοκιμάζουν τις επιλογές τους, εξασφαλίζοντας τη δύναμη της Honda για την Toro Rosso, την ομάδα-παρακλάδι  της, ενώ οι ίδιοι θα έχουν την υπάρχουσα ισχύ της Renault για την ομάδα τους.
Χωρίς αμφιβολία, αυτό θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα αφού η αυστριακή ομάδα θα έχει δυνατότητα επιλογής από δύο μάρκες κινητήριων μονάδων. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό συμβαίνει και αν θα φτάσουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο, είτε, η Red Bull ήταν έξυπνη για να δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα επιλογή από αυτό που ήταν προηγουμένως, μια κατάσταση χωρίς σίγουρη τη μάχη για νίκες. Και συν τοις άλλοις, ούτε η Mercedes ή η Ferrari ενδιαφέρονται να προμηθεύσουν κινητήρες στην ομάδα, φοβούμενοι το δυνατό σασί της στη διάρκεια της σεζόν.

Όλα αυτά, ο Verstappen ζυγίζοντας τα, ήταν αρκετά για να τον πείσουν να υπογράψει, ένα συμβόλαιο περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως για τη διάρκεια των επόμενων τριών ετών, αυτά θα μπορούσαν να γίνουν και περισσότερα με τα bonus.

Ο Dr Helmut Marko είπε πάνω σε αυτό:
 "Ο Max επωφελήθηκε επίσης από την κατάσταση και διαπραγματεύτηκε αύξηση μισθού. Ακόμα και αν απέχει πολύ από το να είναι κοντά στους κορυφαίους, Hamilton και Vettel όσον αφορά το μισθό. Αν κερδίσει παγκόσμια πρωταθλήματα στην Formula 1, τότε μπορεί να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα μισθών. "
"Έχουμε διαπραγματευτεί ένα σχετικά χαμηλό βασικό μισθό, αλλά ένα ισχυρό σύστημα μπόνους, ανά pole position, ανά νίκη, ανά τίτλο παγκόσμιου πρωταθλήματος, αν πετυχαίνει τους στόχους αυτούς(που είναι κοινοί) τότε το κασέ θα αρχίσει να ανεβαίνει".

Πηγή: gptoday.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code