Με τα παιδιά του Ιδρύματος Παιδόπολη – Αγιος Ανδρέας οι παίκτες της ΑΕΚ

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης , Πέτρος Μάνταλος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Σέρχιο Αραούχο, Μάρκο Λιβάια αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, πέρασαν χρονο και γευμάτισαν μαζί με 32 παιδιά που φιλοξενεί το ίδρυμα εχθές.
Δίνοντας έτσι μεγάλη χαρά στα μικρά παιδιά που είχαν την ευκαιρία αυτή να βρεθούν μαζί με είδωλα τους και ανθρώπους που εκτιμούν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ :

Κοντά στα παιδιά του Ιδρύματος Παιδόπολη – Αγιος Ανδρέας βρέθηκε σήμερα η ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Πέτρος Μάνταλος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάια καθώς και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ντούσαν Μπάγεβιτς, γευμάτισαν μαζί με τα 32 παιδιά που φιλοξενεί το ίδρυμα στο πασίγνωστο και βραβευμένο εστιατόριο «Τηλέμαχος» των αδερφών Τσιλιγκίρη στην Κηφισιά.

Ήταν ένα μεσημέρι χαράς για τα παιδιά αλλά και για τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ειδικά για τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν με τους μικρούς τους φίλους και τους χάρισαν δώρα. Μεταξύ αυτών ήταν μία μπάλα με τις υπογραφές όλης της ομάδας, για να παίζουν τα παιδιά με αυτήν στο γήπεδο του ιδρύματος. Η ΑΕΚ μάλιστα είχε στείλει εδώ και λίγες μέρες και αθλητικό υλικό. Το δώρο των παιδιών ήταν ζωγραφιές σε κιτρινόμαυρα χρώματα και ένα καλάθι με χριστουγεννιάτικα είδη (μπάλες κλπ.). 

Στο τέλος της συνεστίασης, τα παιδιά και οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος Παιδόπολη – Αγιος Ανδρέας ευχαρίστησαν την ΑΕΚ για όσα έκανε και αποχαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές με την ευχή να πάρουν το πρωτάθλημα!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια