ΠΑΕ ΑΕΛ για Τσίμο Ναβάρο:" Προσποιείται δήθεν τραυματισμούς ή ασθένειες"Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι ο Τσίμο Ναβάρο δεν δέχεται να λύσει τον συμβόλαιο του με τους "βυσσινί".


Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ο Ισπανός δεξιός μπακ προσποιούνταν τραυματισμούς ή ασθένειες  όταν γνώριζε πως δεν θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα.Πλέον, ο Ναβάρο θα προπονείται μόνος του μέχρι νεοτέρας.

Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι παρά τις προσπάθειες που έκανε η διοίκηση και ο μάνατζερ του παίκτη Βέλα Τζούνιορ ο ποδοσφαιριστής Τσίμο Ναβάρρο αρνείται να λύσει το συμβόλαιο του αρνούμενος να εξοφληθεί μέχρι σήμερα και να αποχωρήσει, αφού λόγω της αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς του είναι εκτός πλάνων του προπονητού μας Ηλία Φυντάνη.

Από σήμερα απαγορεύτηκε στον ποδοσφαιριστή να προπονείται με την ομάδα καθημερινά, αφού δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και το σύμβολαιο μαζί του θα λυθεί με την κατάθεση προσφυγής, είτε από την ΠΑΕ ΑΕΛ είτε από αυτόν, αφού ο ποδοσφαιριστής από 5/11/2017 κάθε Πέμπτη ή Παρασκευή προσποιείται ανύπαρκτους τραυματισμούς ή ασθένειες μόλις αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι στο βασικό σχήμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια