Παράσχος: «Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί, μόνο σκληρή δουλειά!»


Ο νέος προπονητής του Απόλλων Σμύρνης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ο Γιώργος Παράσχος είναι ο νέος κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», αντικαθιστώντας τον Βούλιτς. Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site του συλλόγου αναφέρθηκε στο μέγεθος του Απόλλων και πως ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και είναι απόλυτα εφικτός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παράσχου:
«Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα. Αν δεν πίστευα ότι ο Απόλλων θα εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, δεν θα ερχόμουν. Το πιστεύω ακράδαντα.

Θα δώσουμε μάχη και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Είναι μια μάχη στην οποία δεν περισσεύει κανείς. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και γι’ αυτόν θα δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα.

Δεν υπάρχει φυσικά κανένα μαγικό ραβδί. Υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα έχουμε μπροστά μας τη διακοπή του πρωταθλήματος έτσι ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο.

Έχω πολύ καλή άποψη για την ομάδα. Την έχω παρακολουθήσει και στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά της και να μειώσουμε τα μειονεκτήματα. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια