ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι 5 Χριστουγεννιάτικες ταινίες που βλέπουμε κάθε χρόνο στην τηλεόραση

Τα Χριστούγεννα είναι μία ξεχωριστή γιορτή   που την περνάμε
παρέα με φίλους και οικογένεια,αλλά μας συντροφεύουν και οι κλασσικές Xριστουγεννιάτικες ταινίες  που προβάλλονται τέτοια εποχή  κάθε χρόνο στην τηλεόραση.Σε αυτό το θέμα Σαββάτου λοιπόν,θα σας παρουσιάσουμε τις 5 κλασσικές Χριστουγεννιάτικες  ταινίες που  υπάρχουν κάθε χρόνο στα τηλεοπτικά προγράμματα.
1.THE  POLAR EXPRESS(ΤΟ ΠΟΛΙΚΌ ΕΞΠΡΕΣ)
Πρόκειται μία από τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες που φυσικά δεν λείπει και από την τηλεόραση.Ένα νεαρό αγόρι, μεγαλώνοντας αρχίζει να μην πιστεύει στον Άγιο Βασίλη.
Τη βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων, δέχεται επίσκεψη από το Polar Express, το οποίο έχει σκοπό να τον οδηγήσει στο Βόρειο Πόλο και να συναντήσει από κοντά τον Άγιο.Η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί μεταφορά του βιβλίου του Chris Van Allsburg με σκηνοθέτη τον Robert Zemeckis και πρωταγωνιστή τον Τομ Χάνκς,και ήταν υποψήφιο για 3 όσκαρ.
ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ:Το πολικό εξπρες προβάλλεται κάθε χρόνο από την τηλεόραση του Star.

2.Ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Μία από τις  διαχρονικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες που είναι κάθε χρόνο στην τηλεόραση.Ο Γκριντς, ένας μνησίκακος ερημίτης με μορφή καλικάντζαρου, ενοχλημένος από τις ξέφρενες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των κατοίκων της Χούβιλ προσπαθεί να σαμποτάρει τη γιορτή και να ξεγελάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων.Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2000 και κέρδισε ένα όσκαρ αυτό του καλύτερου Make-up.Πρωταγωνιστεί στην ταινία ο Τζιμ Κάρρευ.
Που προβάλλεται συνήθως:Προβάλλεται κάθε χρόνο και αυτό από το Star.

3.ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 1 
Το Μόνος στο σπίτι είναι αμερικανική Χριστουγεννιάτικη κωμική ταινία που κυκλοφόρησε στις 16 Νοεμβρίου 1990, σε σκηνοθεσία του Κρις Κολόμπους. Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Μακόλεϊ Κάλκιν στον ρόλο του Κέβιν ΜακΚάλιστερ, ένα αγόρι που η οικογένειά του αφήνει κατά λάθος μόνο στο σπίτι, όταν φεύγουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Παρίσι. Ο Κέβιν, αρχικά, απολαμβάνει το γεγονός του να είναι μόνος στο σπίτι, αλλά σύντομα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο διαρρήκτες τους οποίους υποδύονται οι Τζο Πέσι και Ντάνιελ Στερν. Τους γονείς του Κέβιν υποδύονται οι Κάθριν Ο'Χάρα και Τζον Χερντ.Η συνεχεία της έγινε το 1992 ενώ η τριλογία πραγματοποιήθηκε το 1997.
Που προβάλλεται συνήθως:Η τριλογία Μόνος στο σπίτι προβάλλεται στο Star,στο Alpha αλλά και στον Ant1.

4.ELF:ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Το ξωτικό των Χριστουγέννων υποδύεται ο Γουίλ Φάρελ,ενώ σκηνοθετήθηκε από τον Τζον Φαρέου.Ο Μπάντι, που μεγάλωσε μαζί με τα ξωτικά του Αι-Βασίλη, αναζητά στη Νέα Υόρκη τον πατέρα του, έναν κυνικό εκδότη παιδικών βιβλίων, αναστατώνει τη ζωή του, όπως και πολλών άλλων με την αφέλειά του, αλλά καταφέρνει να μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια απάνθρωπη μητρόπολη.Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2003.
Που προβάλλεται συνήθως:Στο Star και στον Alpha.

5.ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ(A CHRISTMAS CARROL)
Aπό τον σκηνοθέτη της ταινίας Το πολικό εξπρές αλλά και από τον πρωταγωνιστή της ταινίας ο κατεργάρης των Χριστουγέννων, Τζιμ Κάρρευ,η ταινία  A Christmas Carrol αποτελεί μία από τις πρόσφατες επιτυχίες των Χριστουγεννάτικων ταινιών.Ο κύριος Σκρουτζ είναι ένας φιλάργυρος και μονόχνοτος άνθρωπος. Δεν μπορεί να υποφέρει τις χριστουγεννιάτικες γιορτές και τους ανθρώπους που γιορτάζουν και χαίρονται. Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, τα δώρα και οι ευχές δεν τον αγγίζουν. Τούτη τη χρονιά όμως, την παραμονή των Χριστουγέννων, θα δεχτεί μια απροσδόκητη επίσκεψη που θα του αλλάξει τη ζωή.Η ταινία είναι μεταφορά του βιβλίου του Κάρολος Ντίκενς και προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2009 .
Που προβάλλεται συνήθως:Στο Star.










Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχετε λάθη.Η Χριστουγεννιάτικη ιστορία είναι στον Άλφα και το μόνος στο σπίτι φέτος το έδειξε ο Σκάι.

 




Ad Code