ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το καθάρισε εύκολα,ΠΑΟΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην μετά από καιρό κατάμεστη Τούμπα,
απέναντι στον Παναθηναϊκό για το πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.Ο Πέλκας με δύο εντυπωσιακά γκολ διαμόρφωσε το σκορ στο 2-0,ενώ το τρίτο το σημείωσε από την άσπρη βούλα ο Κουλούρης και  το τελικό 4-0 έγινε από τον Πρίγιοβιτς ο οποίος πέρασε ως αλλαγή.
Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Το πρώτο ημίχρονο άρχισε με τον ΠΑΟΚ μπροστά στον γκολ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Δημήτρη Πέλκα ο οποίος  με τρομερό φαλτσαριστό σουτ περίπου δέκα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά, σημάδεψε το αριστερό "παραθυράκι" της εστίας του Διούδη και έκανε το 1-0 για το Δικέφαλο του Βορρά.Μετά το γκολ του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά έμεινε ακίνδυνος και δεν μπόρεσε να απειλήσει με  αξιώσεις την εστία του Πασχαλάκη.Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερη ένταση στο παιχνίδι του  και ήταν καλύτερα απλωμένος στον αγωνιστικό χώρο.Ο ρυθμός του ματς έπεσε μετά το γκολ του ΠΑΟΚ με την επόμενη καλύτερη στιγμή να είναι για τους γηπεδούχους στο 35ο λεπτό με τον Μακ να σουτάρει απέκρουσε όμως ο Διούδης ο οποίος βρέθηκε σε καλή θέση για να απομακρύνει την μπάλα.Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το ημίχρονο με 10 παίκτες εξαιτίας του τραυματισμού του Γιόχανσον μετά από αγκωνιά του Μαουρίσιο.
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους άρχισαν όπως και το πρώτο.Με τον Δικέφαλο στο 51ο λεπτό  να σημειώνει το 2-0 πάλι με τον Πέλκα,ο οποίος έφυγε στην πλάτη του Κολοβέτσιου, πήρε την μπάλα με το στήθος προ του Κουτρουμπή, απέφυγε με προσποίηση τον Μολέντο και στη συνέχεια τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Διούδη πετυχαίνοντας ένα ακόμη εντυπωσιακό γκολ.Στο 66ο λεπτό ο Μαουρίσιο έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ινσούα και ο διαιτητής έδειξε  την άσπρη βούλα, και παράλληλα την κόκκινη κάρτα στον  Ινσούα.Ο Κουλούρης ανέλαβε την εκτέλεση και πλάσαρε στην  αριστερή γωνία του Διούδη διαμορφώνοντας το 3-0.Ο Παναθηναϊκός σε κανένα σημείο του δεύτερου ημιχρόνου δεν έδειξε ότι θέλει να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, και παράλληλα δεν έκανε μία αξιοσημείωτη τελική στην εστία του Πασχαλάκη.Στο 77ο λεπτό ο Κρέσπο έδωσε στον Πρίγιοβιτς που πέρασε στην θέση του Κουλούρη και ο Σέρβος φορ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-0 σφραγίζοντας την μεγάλη νίκη του Δικεφάλου.Μετά το γκολ  δημιουργήθηκαν πολλά νεύρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με τον Μακ να αποβάλλεται γιατί έπιασε τον Βιγιαφάνιες από τον λαιμό και τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο.Το σκορ έμεινε στο 4-0 μέχρι  το τέλος με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στους 28 βαθμούς και τον Παναθηναϊκό να μένει στους 15 βαθμούς.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Διούδης, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ινσούα, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γιόχανσον,Καμπέσας, Άλτμαν.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:
Μαρίνος Ουζουνίδης:
"Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι έχουμε πρόβλημα στην επιθετική γραμμή, αλλά τελικά σήμερα είχαμε περισσότερα στην αμυντική. Όταν δέχεσαι ένα γκολ από πλάγιο και αντίπαλος μπαίνει με την μπάλα μέσα στα δίχτυα δεν μπορείς να ζητάς κάτι άλλο"
Ράζβαν Λουτσέσκου:
"Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι. Κάναμε ένα έξυπνο παιχνίδι με συγκέντρωση και ένταση. Ήταν ένα αποτέλεσμα που ήρθε μέσα από την προσπάθεια των παικτών. Είναι φανερό ότι οι φίλαθλοί μας είναι χαρούμενοι. Εμείς όμως από αύριο κιόλας πρέπει να ξεχάσουμε όσα έγιναν σήμερα και από αύριο να συνεχίσουμε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code