ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιπλέον 30 μέρες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους ο Μανόλο Χιμένεθ


Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απεφάνθη τελικά κατά του προπονητή της ΑΕΚ, αυξάνοντας την ποινή απαγόρευσης
εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους σε 45 ημέρες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ισπανός τεχνικός έχει να εκτίσει 30 μέρες ακόμα από την τιμωρία του για τη χειρονομία στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (έχει ήδη ολοκληρώσει τις 15 ημέρες). Το θετικό για την ΑΕΚ και τον Χιμένεθ είναι πως ακολουθεί διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος και θα καταμετρηθούν πολλές "κενές" μέρες στην ποινή. Τα παιχνίδια που θα παρακολουθήσει από την εξέδρα ο προπονητής της ΑΕΚ θα είναι αυτά με τον Παναιτωλικό (σε πρωτάθλημα και κύπελλο), με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η απόφαση που εξέδωσε η Επιτροπή Εφέσεων:
"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δίκασε την έφεση του υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της υπ’ αριθ. 309/2017 απόφασης του ΠΜΠΟ της Super League και κατά του προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ και έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την  έφεση. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση στο σύνολό της, κατά το κεφάλαιο αυτής που αναφέρεται στον εφεσίβλητο προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χιμένεθ Μανόλο. Επέβαλε στον εφεσίβλητο Μανόλο Χιμένεθ σωρευτικά χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000) και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για σαράντα πέντε (45) ημέρες".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code