ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τον "καθάρισε" μέσα σε δύο λεπτά, Πανιώνιος - ΟΦΗ 2-0


Ο ΟΦΗ είχε τις πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Πανιώνιος την ουσία. Παρά την πίεση που δέχτηκε στο β' ημίχρονο, ο "Ιστορικός" με
δύο απανωτά γκολ στο 76' και στο 78' επικράτησε με 2-0 των Κρητικών και πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε λίγες καλές ευκαιρίες, αλλά πολλή ένταση κι από τις δύο μεριές. Ο Πανιώνιος είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια τον έλεγχο, δυσκολευόταν όμως στην ανάπτυξη λόγω του αέρα και δεν κατάφερε να βρει χώρους προς την εστία του Δερμιτζάκη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο ΟΦΗ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ογκμπόε να γυρίζει στο Μάνο, όμως αυτός δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Στο 55' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου, με τον Ογκμπόε να σουτάρει έπειτα από κάθετη πάσα του Κουτσιανικούλη, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Από το 60ο λεπτό και μετά το παιχνίδι "άνοιξε" ακόμα περισσότερο. Ο Γρηγορίου είχε την έμπνευση να αλλάξει το σχηματισμό της ομάδας του σε 4-4-2, με τον Εχσάν Χατζισαφί να κινείται στον άξονα. Από την άλλη οι παίκτες του ΟΦΗ έβλεπαν τον Μπαντή να κάνει ασταθείς επεμβάσεις στις προσπάθειές τους και κυνηγούσαν το γκολ.

Η αποτελεσματικότητα του Πανιωνίου όμως φάνηκε για ακόμα μια φορά. Στο 76' ο Γεσίλ έγινε αποδέκτης της μπάλας στη μικρή περιοχή, γύρισε ωραία το κορμί του και σούταρε με το δεξί. Η μπάλα κόντραρε και σε πεσμένο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Η ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους ολοκληρώθηκε δυο λεπτά αργότερα, όταν ο Χατζισαφί έκανε όμορφη ατομική ενέργεια από τον άξονα, πήγε να παίξει το 1-2 αποτυχημένα, η μπάλα του ξαναστρώθηκε και την έστειλε με το αριστερό στην εστία του Δερμιτζάκη για το 2-0!

Με τα δύο τέρματα αυτά οι παίκτες του Πανιωνίου πήραν ισχυρό προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς, ωστόσο έχασαν στο τέλος με κόκκινη κάρτα τον Γεσίλ.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Μπανανά, Βλάχος (66' Παπαγεωργίου), Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης (71' Σαραμαντάς), Σιώπης (60' Γεσίλ), Μασούρας, Ντουρμισάι, Λάμπρου.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Ρούσσος, Νάστος (89' Φαζός), Μάνος, Παπατόλιος (67' Πουρτουλίδης), Όγκμποε, Κουτσιανικούλης (89' Πλευράκης).




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code