ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όλα μηδέν...ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-0


Η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Απόλλωνα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής
.Το ματς έληξε ισόπαλο, με την ομάδα του Απόλλωνα  στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου  να παίρνει σημαντικό αποτέλεσμα και να σταματά το σερί της Ένωσης η οποία προσπάθησε , είχε πολλές ευκαιρίες στην εστία του Τσόβιτς αλλά δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ.
Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Η ΑΕΚ άρχισε το ματς  με σκοπό να βρει ευκαιρίες για να  προηγηθεί από νωρίς στο σκορ.Από την άλλη ο Απόλλων ήταν όλο το ημίχρονο κλεισμένος στην άμυνα με μόνο μία τελική στην εστία της Ένωσης.Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 6ο λεπτό όταν ο Μπακασέτας εκτέλεσε φάουλ η μπάλα όμως πήγε άουτ.Στο 11ο λεπτό ο Τσιγκρίνσκι βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά η οποία όμως πήγε πολλά μέτρα άουτ.Ένα λεπτό αργότερα ο Λιβάγια βρήκε και αυτός σουτ, όμως απομάκρυνε ο Τσόβιτς.Μετά το πρώτο εικοσάλεπτό ο ρυθμός του ματς έπεσε, με την ΑΕΚ να έχει κύριο πρόβλημα στην ανάπτυξη με αποτέλεσμα όλες σχεδόν  οι τελικές της να είναι από σουτ εκτός εστίας.Η καλύτερη ευκαιρία του ματς ανήκει στην ΑΕΚ  όταν ο Λιβάγια βγάζει τετ-α-τετ τον Λόπεζ στον Τσόβιτς το σουτ του όμως πέρασε άουτ.Η καλύτερη στιγμή για τον Απόλλων ήταν ένα σουτ του Ελ- Μπαζ στο 41ο λεπτό το οποίο κατέληξε άουτ.\
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες στην εστία του Τσόβιτς,ενώ ο Απόλλωνας έμεινε πάλι σε παθητικό ρόλο προσπαθώντας να μην δεχτεί γκολ.Η πρώτη μεγάλη φάση έγινε στο 50λεπτό όταν ο Λιβάγια έκανε την σέντρα με τελικό αποδέκτη τον Μπακασέτα που έκανε την κεφαλιά η οποία έσκασε στο έδαφος και βρέθηκε στα χέρια του Τσόβιτς.Στο 58 λεπτό ο Λιβάγια έκανε το σουτ το οποίο πήγε άουτ.Ο Χιμένεθ θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του πέρασε τον Χριστοδουλόπουλο στην θέση του Λόπες και έκανε το σύστημα 3-5-2,ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε όλες του τις αλλαγές στο 66ο λεπτό.Στο 69ο λεπτό  ο Χριστοδουλόπουλος  εκτέλεσε ένα φάουλ το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ.Στο 79ο λεπτό πάλι ο Χριστοδουλόπουλος σούταρε χωρίς να βρει στόχο.Στο 90ο λεπτό ο Κλωναρίδης σούταρε  με την μπάλα να περνά άουτ.Η ΑΕΚ είναι πρώτη στους 30 βαθμούς ενώ ο Απόλλωνας είναι στην 14η θέση με 12 βαθμούς
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:
Χιμένεθ: "Ο Απόλλων έστησε την ομάδα έτσι όπως έπρεπε. Σε τι μας εξυπηρετεί εάν στις καθυστερήσεις δίνεται κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ. Η ομάδα προσπάθησε από την αρχή, δεν υπήρχαν χώροι. Το μοναδικό πρόβλημα ήταν ο χρόνος που κέρδισε ο αντίπαλος από τις καθυστερήσεις". 


Δήμος: "Σήμερα παίζαμε με μια ομάδα που είχε σερί και ήταν φορμαρισμένη. Δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε πολλά πράγματα σε λίγες ημέρες. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Μπορεί να μη δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά τα παιδιά είχαν πείσμα. Κατάλαβαν ότι αδικούν τους εαυτούς τους, αποδείχθηκε σήμερα. Θα δουλέψουμε στο διάστημα των εορτών". 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΆΔΩΝ:

Απόλλων Σμύρνης:Τσόβιτς, Ντάσιος, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Κούρος, Παπάζογλου,Κοντοές, Χουάρες, Ανιέτε, Αλμπάνης, Ελμπάζ.
ΑΕΚ:Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Λιβάγια, Λόπες, Αραούχο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code