ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Trent Alexander-Arnold: “Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα περισσότερο”

Ο Alexander-Arnold είναι χαρούμενος με την ιδανική εκκίνηση της Liverpool σε μια δύσκολη περίοδο αφού ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πήραν την νίκη με 3-0 επί της Southamtpon το Σάββατο.


Δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τον Mohamed Salah και ένα γκολ από τον Philippe Coutinho στο δεύτερο ημίχρονο είδε τους Κόκκινους να παίρνουν μια πειστική νίκη εναντίον μιας ομάδας που δεν κατάφεραν να κερδίσουν σε τέσσερις αναμετρήσεις την περασμένη σεζόν.

Μέσα στις επόμενες 43 ημέρες η ομάδα του Jürgen Klopp θα δώσει άλλα 12 παιχνίδια – με την κορύφωση να γίνεται με ένα ταξίδι στην Burnley ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Και ο Alexander-Arnold ενθουσιάστηκε με την έκβαση του πρώτου αγώνα, ιδιαίτερα δεδομένου ότι είχαμε διεθνές διάλειμμα την προήγουμενη εβδομάδα.

"Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω σήμερα", είπε στο Liverpoolfc.com. "Τρία γκολ, ανέπαφη εστία και τρεις πόντους.”

"Ήταν δύσκολο για εμάς κάθε φορά που έχουμε επιστρέψει από το διεθνές διάλειμμα και δύο φορές τα αποτελέσματα που θέλαμε δεν έχουν έρθει, αλλά αυτή τη φορά πήραμε αυτό που θέλαμε.”

"Είπαμε πριν από το παιχνίδι πως τώρα θα έχουμε δύο καλούς μήνες μαζί χωρίς διαλείμματα, ξεκινήσαμε καλά και προσπαθούμε να ανέβουμε όλο και πιο ψηλά αυτήν την περίοδο των Χριστουγέννων.”

"Σε όλη την εβδομάδα πριν από το παιχνίδι με την West Ham πήραμε τρία πολύ καλά αποτελέσματα και φοβόμασταν ότι το διεθνές διάλειμμα θα μπορούσε να το διαταράξει αυτό αλλά επιστρέψαμε δυναμικά και βάλαμε τρία γκολ και κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας και δεν μπορείς πραγματικά να ζητήσεις περισσότερα".

Ο νεαρός Σκάουσερ μίλησε με ξαιρετικά λόγια για τον Salah, ο οποίος έφτασε τα 14 γκολ για τους Κόκκινους.

"Είναι ένας κορυφαίος παίκτης και είμαστε πολύ ευγνώμονες και χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας και δεν παίζουμε εναντίον του", πρόσθεσε.

"Έχει τα πάντα και είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις από το να κάνει αυτό που θέλει να κάνει.”

"Έχει εξαιρετικές ικανότητές, κάνει φανταστικά πράγματα και προσθέτει πολλά στην ομάδα."

Οι Emre Can, James Milner και Alex Oxlade-Chamberlain μπήκαν ως αλλαγή στη νίκη επί της ομάδας του Mauricio Pellegrino, ενώ ο Adam Lallana έμεινε εκτός αποστολής αφού μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Και αυτό το βάθος στο ρόστερ μόνο θετικό μπορεί να είναι για τον Klopp τις επόμενες εβδομάδες, επιμένει ο Alexander-Arnold.

Είπε: "Αυτό θέλεις, χρειάζεσαι τον υγιή ανταγωνισμό για να παλέψεις για την θέση σου και έτσι γίνονται καλύτεροι οι παίκτες.”

"Αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή και ο καθένας μαθαίνει κάθε μέρα επειδή είστε αντιμέτωποι με έναν αντίπαλο υψηλής ποιότητας στην προπόνηση.”


"Έχουμε βρει την φόρμα μας και πηγαίνουμε στην Ισπανία την Τρίτη ψάχνοντας να πάρουμε τους τρεις πόντους και να έρθουμε πιο κοντά στον γύρο των 16 [στο Champions League]".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code