ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιατί ο Mohamed Salah μπορεί να γίνει από τους καλύτερους εξτρέμ στην ιστορία της Premier League!

Ο θρύλος των Κόκκινων, Jamie Carragher, πιστεύει ότι ο Αιγύπτιος μπορεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ σχετικά με τα γκολ που σκοράρουν οι εξτρέμ.


Ο Jamie Carragher πιστεύει ότι ο Mohamed Salah μπορεί να ξεπεράσει τους καλύτερους εξτρέμ της Premier League αν μείνει στη Liverpool.

Το αστέρι των Κόκκινων έχει κάνει μια εξαιρετική εκκίνηση στη ζωή του στο Anfield μετά την καλοκαιρινή μεταγραφή του από τη Roma. Tα δύο γκολ του εναντίον της Southampton σημαίνει ότι έχει φτάσει τα 14 γκολ στις πρώτες 18 εμφανίσεις του - ένα νέο ρεκόρ συλλόγου. Είναι επίσης ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, μπροστά από τους Harry Kane, Alvaro Morata, Romelu Lukaku και Sergio Aguero.

Ο Carragher έχει ήδη πει τον Αιγύπτιο την "μεταγραφή της σεζόν" και χθες το βράδυ μίλησε περαιτέρω, συζητώντας ακριβώς πού θα μπορούσε να καταλήξει ο 25χρονος σε λίγα χρόνια.

Είπε: "Σκέφτεσαι τους μεγάλους εξτρέμ που πέτυχαν πολλά γκολ και εάν είναι εδώ για τρία ή τέσσερα χρόνια τότε είναι στα πρόθυρα να τους ξεπεράσει όλους."

"Σκέφτεσαι τον Robert Pires, τον Freddie Ljungberg, ίσως τον Ryan Giggs, εκείνους τους μεγάλους εξτρέμ που πάντοτε έκαναν εκείνες τις κινήσεις που κάνει ο Salah, πίσω από τους αμυντικούς."

"Ο κόσμος αμφισβήτησε την Liverpool την περασμένη σεζόν γιατί δεν είχαν ένα σκόρερ. Και πάντα νομίζεις ότι ο σκόρερ είναι το εννιάρι - Kane, Lukaku, Morata, όλοι αυτοί οι κορυφαίοι σύλλογοι έχουν ένα σκόρερ που βάζει όλα τα γκολ."

Liverpool έχει τον Firmino, αλλά αν ο Salah βάζει αυτά τα γκολ, δεν έχει σημασία πού παίζει. Αν σκοπεύει να βάλει 25 γκολ αυτή τη σεζόν, το οποίο φαίνεται πως θα γίνει, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ο Firmino θα σκοράρει πιθανώς 10 ή 12, κάτι που για έναν εξτρέμ θα ήταν μια καλή απόδοση."

"Ο Salah παίρνει ένα κομμάτι αυτής της πίεσης από τον Firmino όσον αφορά το σκοράρισμα. Ο Klopp αγαπάει τον Firmino για αυτό πάντα θα παίζει και συμμετείχε και στα δύο γκολ του Salah το Σάββατο - κέρδισε την μπάλα για το πρώτο γκολ και τράβηξε τον Van Dijk προς τα έξω, ώστε ο Salah να βγει από πίσω για το δεύτερο."

Ο πρώην Κόκκινος, Craig Bellamy επανέλαβε τις απόψεις του Carragher.

"Ο Salah αυτή τη στιγμή είναι απίστευτος", πρόσθεσε. "Εντάξει, ίσως να τον βλέπεις ως ένα εξτρέμ, αλλά τον χαρακτηρίζω ως επιθετικό, απλά έρχεται από τη δεξιά πλευρά. Οι αριθμοί του είναι απίστευτοι."

"Ήταν πολύ σημαντικό για τη Liverpool που έφερε ένα παίκτη σαν τον Salah. Με τον τραυματισμό του Mane την περασμένη σεζόν και το Κύππελο των Αφρικανικών Εθνών, χρειάστηκαν ένα ακόμα τέτοιο παίκτη."


"Θα βάλει γκολ. Βλέπεις το ρεκόρ του πέρυσι για τη Roma, σκόραρε 19 γκολ, τη προηγούμενη σεζόν σκόραρε 15. Σκοράρει γκολ και ήταν μια εξαιρετική μεταγραφή για τη Liverpool."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code