ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Lewis Hamilton και ο Sebastian Vettel δεν μπορούν να είναι στην ίδια ομάδα - Flavio Briatore


Αυτή είναι η άποψη του πρώην διευθυντή της Benetton και της  Renault, Flavio Briatore, δηλώσεις του οποίου φιλοξενούνται στο ιταλικό Rai.

O Flavio-που τυχαίνει να είναι και μάνατζερ του Fernando Alonso!-υποστηρίζει ότι ο ισπανός είναι ο πιο κατάλληλος για να οδηγεί δίπλα στο Γερμανό.
O Fernando Alonso με τον ατζέντη του, τον πολυσυζητημένο Flavio Briatote 

Ο Hamilton και ο Vettel έκαναν τα πάντα για να υπερασπιστούν την υπεροχή των μονοθεσίων τους αυτή τη χρονιά, αγώνα με τον αγώνα. Εν τούτοις ήταν ο βρετανός που κατέκτησε την κορυφή, εξασφαλίζοντας το 4ο Πρωτάθλημα Οδηγών, αφού ο Vettel δεν κατάφερε να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις στο Μεξικάνικο Grand Prix.

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των Hamilton και Vettel έχει εκτοξευτεί αρκετές φορές φέτος, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα στο Mexico City, όταν συγκρούστηκαν στον πρώτο γύρο.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα μέσα στη σεζον(ειδικότερα πριν την ανανέωση του Vettel με τη Ferrari) ο Hamilton είχε συνδεθεί με μια πιθανή μετακίνηση που αναπόφευκτα θα τον έφερνε δίπλα στο Vettel και τη Ferrari στο μέλλον.

Ο Briatore όμως δεν είναι πεπεισμένος πως ο πιλότος της Mercedes και ο Vettel θα ήταν το πιο κατάλληλο δίδυμο οδηγών στην ίδια ομάδα.
"Δεν το νομίζω, δεν μπορεί να συνυπάρξει με το Vettel", εξήγησε ο Briatore στον ιταλικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα.
"Ο Αλόνσο είναι ακόμα ο κατάλληλος άνθρωπος.
Ο Ιταλός υποστηρίζει ότι ο Lewis Hamilton και ο Sebastian Vettel δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι team mates.
"Με τον Alonso και τον Vettel, η Ferrari θα έχει 100% πιθανότητες να κερδίσει το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών."

Ο Briatore παράλληλα έκανε και το σχόλιο του για το λόγο για τον οποίο ο Χάμιλτον ήταν τόσο ισχυρός και είχε μια επιτυχημένη χρονιά.
"Φέτος ήταν πολύ καλός, ήταν περισσότερο αφοσιωμένος στην πίστα παρά στη ντίσκο", είπε ο πάντα καυστικός Flavio Briatote.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code