ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πώς θα περάσουν το διάλειμμα για τις εθνικές ο Jurgen Klopp και οι παίκτες του;

Ο Klopp έδωσε άδεια για ορισμένα μέλη της ομάδας, καθώς ο ίδιος θα πάει στη Νότια Αφρική.


Ο Jurgen Klopp θα δώσει πολυμερής άδεια στους παίκτες του αυτή την εβδομάδα - καθώς το αφεντικό των Κόκκινων θα πάει στη Νότια Αφρική.

Οι παίκτες που δεν κλήθηκαν από τις εθνικές τους αναμένεται να επιστρέψουν στο Melwood την Παρασκευή, με τον Klopp θέλοντας να τους επιτρέψει να ξεκουραστούν πριν από ένα έντονο χειμερινό πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Mo Salah, ο οποίος ζήτησε να μην παίξει στον αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Γκάνα, θα έχει άδεια αυτή την εβδομάδα. Αυτό ισχύει και για τους Loris Karius, Ragnar Klavan, Joel Matip, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain και Daniel Sturridge.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες έχουν λάβει προγράμματα προπόνησης και αποκατάστασης για να ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, από τους Andreas Kornmayer και Matt Konopinski.

Ατομικά προγράμματα διατροφής, που σχεδιάστηκαν από την Mona Nemmer, έχουν επίσης δωθεί, με τους παίκτες να αναμένονται πίσω στο Melwood αυτό το Σαββατοκύριακο έτοιμοι να επανέλθουν στις προπονήσεις.

Ο Klopp, εν τω μεταξύ, θα πετάξει στη Νότια Αφρική για σύντομες διακοπές, όπου προγραμματίζεται να εμφανιστεί σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Κέιπ Τάουν την Τετάρτη.

Ο προπονητής των Κόκκινων θα συνεργαστεί με το τοπικό σύλλογο Hout Bay United, με τα έσοδα από την εκδήλωση να πηγαίνουν στην φιλανθρωπική οργάνωση του συλλόγου.

Ο Klopp θα επιστρέψει στην Αγγλία πριν από το ματς της Σενεγάλης εναντίον της Νότιας Αφρικής στο Polokwane, και έτσι δεν θα παρευρεθεί στο παιχνίδι.

Ο Μane είναι ένας από τους 15 παίκτες που έχουν κληθεί από τις εθνικές τους, αν και παραμένει να δούμε αν o Jordan Henderson θα ενταχθεί με την εθνική Αγγλίας για τα φιλικά με τη Γερμανία και τη Βραζιλία.

Ο Henderson έχασε τη νίκη της Liverpool επί της West Ham το Σάββατο λόγω ενός προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε και του δόθηκε η δυνατότητα να παραμείνει στο Λίβερπουλ για να αξιολογηθεί από την ιατρική ομάδα των Κόκκινων.

Ο Henderson, όπως και οι Harry Kane, Harry Winks και Gary Cahill, πρόκειται να συναντηθούν με την υπόλοιπη ομάδα αργότερα την εβδομάδα - μια κατάσταση που συμφωνήθηκε εκ των προτέρων με τον προπονητή της εθνικής Αγγλίας, Gareth Southgate, ο οποίος γνωρίζει την ανάγκη να μην ‘σκάσει’ ο αρχηγός των Κόκκινων σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Ο Adam Lallana, εν τω μεταξύ, πρόκειται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων αυτή την εβδομάδα μετά από τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο μέσος λογικά θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι της Liverpool, εντός έδρας εναντίον της Southampton στις 18 Νοεμβρίου.

Ο Nathaniel Clyne, ωστόσο, δεν είναι κοντά στην επιστροφή στη δράση αφού ταλαιπωρείται ακόμα από έναν τραυματισμό στη μέση. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code